afvallen breda.jpg

Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!

Op zoek naar een manier om gezond af te vallen? Heb jij ook alle diëten al geprobeerd en nog altijd geen blijvend resultaat? Ben je op zoek naar een manier waarop jij blijvend op gewicht blijft? Wij bij Health Advies Breda kunnen je helpen met afvallen!

 • Het begin om af te vallen: een calorie-tekort creëren.
  Als het gaat om afvallen dan is het belangrijk om een calorie-tekort te creëren. Dit is noodzakelijk voor het lichaam omdat er anders geen vetreserves aangesproken worden. Die vetreserves zijn ontstaan in een periode van een calorie-overschot. Deze zitten op de plekken waar jij ze niet wilt hebben. Om af te vallen en je vetpercentage te verlagen heb je dus een calorie-tekort nodig waardoor je lichaam de opgeslagen vetcellen als brandstof aan gaat spreken. Deze gouden regel betekent echt NIET dat je je calorieën hoeft te tellen! Dat doen wij namelijk voor je.afvallen breda.jpg
 • Vermijd bewerkte producten
  In de huidige voedselindustrie wordt niet gekeken naar calorieën of voedingswaarden. Er worden producten op de markt gebracht omdat ze lekkerder zijn dan het bestaande assortiment. Een bewerkt product bevat vaak suikers en vetten omdat dit de smaak ten goede komt. Dit zorgt in het lichaam voor het vrijkomen van stofjes die het gelukshormoon prikkelen. Het probleem van deze producten is echter dat deze veel calorieën bevatten. Dit zorgt voor een calorie overschot en als je wilt afvallen dan wordt dat op deze manier lastig.
 • Gratis persoonlijk voedingsadvies 

  Het probleem van veel diëten is dat je een tijd lang een calorie tekort hanteert en jezelf verbiedt om bepaalde producten te eten. Dit zorgt ervoor dat de neiging om die producten wel te eten, steeds groter wordt. Dit werkt vaak tijdelijk, maar zorgt er op de lange termijn niet voor dat je je afvalt. Om dit doel wel te bereiken helpen wij je graag om een persoonlijk voedingsplan op te stellen. Dit plan houdt rekening met jouw dagelijkse caloriebehoefte en wordt ingericht op jouw doelstellingenAfvallen was hiermee nog nooit zo makkelijk omdat we je plan zo inrichten dat je toch veel mag blijven eten van normale voedingsmiddelen. We werken zo veel mogelijk met onbewerkte producten maar je houdt een normaal voedingspatroon. Ook is er ruimte voor een cheatday waarop je juist wel datgene mag eten wat je heel erg lekker vindt.

 • Regelmatige contactmomenten 
  Door een checkup heb je een contactmoment met je persoonlijke coach die je vetpercentage meet. Hiermee kun je je progressie bijhouden en dit werkt motiverend. Bovenal is deze service geheel gratis en helpen wij je dus graag om af te vallen! Velen gingen je al voor! Wacht dus niet langer en loop bij ons binnen voor een intakegesprek of neem contact op!Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens alle klanten die wij met plezier begeleiden!
Related Post
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Trainen bij Impact Breda
Kickboksen in Breda bij Kickfit
Comments
 • Graddy kosse 27 March 2019 Reply

  Hoi,

  Ik moet afvallen voor mijn gezondheid. Ik eet vegetarisch en liefst veganitisch.
  Ik ben in een jaar 10 kg gegroeid door stress en vervolgens emotie eten.

  • Jan Noordman 3 September 2019 Reply

   Beste Graddy!
   Je kan bij ons altijd langskomen voor vrijblijvend advies om jouw doelen te bereiken. Je mag altijd gewoon bij ons binnenlopen en dan gaat een van de coaches met je aan de slag voor een intake.

   Met vriendelijke groet,
   Team HAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *