Kickboksen in Breda bij Kickfit

De coaches van Health Advies Breda gaan verschillende sportscholen in Breda en omstreken langs om een training te doen. Coaches Fenne en Debra gingen kickboksen in Breda bij KickFit. Hierbij werk je met interval bodyweight trainingen en een bokszak.De les begon met een flinke warming-up! Twee personal trainers geven de instructies, namelijk Yassine en Mylia. Het is even wennen om met bokshandschoenen aan te trainen, die zweten zo lekker :wink:. De les was opgebouwd uit 10 minuten warming up, gevolgd door 40 minuten boksen en interval training met als afsluiting 10 minuten buikspieren en cooling down.

Kickfit BredaKickfit Breda

Bagtraining

Dit is een pittige training waarbij snelheid bovenaan staat. Er worden met duo’s gewerkt zodat 1 persoon bij de bag staat en de ander combinaties kan maken. Door afwisselingen met burpees, buikspieroefeningen en air squats was het een heftige training, zelf voor deze gevorderde sporters. Een groep bestaat gemiddeld uit 10-15 mensen en de ruimte is groot genoeg met nog een extra trainingsgedeelte.Kickfit Breda

Het tweede gedeelte van de training werden er trappen uitgedeeld. Met tweetallen werden trappen geoefend. Iets minder intensief dan de bag training & interval. Na de training kregen Debra en Fenne nog een korte één op één sessie van trainer Yassine. In de ruimte is er ook een gedeelte voor losse personal training en een boxring. Voor ieder wat wils dus! Wil je ook kickboksen in Breda? Je kunt altijd een gratis proefles aanvragen.

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Trainen bij Impact Breda
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *