Trainen bij Rawfit Breda

Onder het mom van ‘practise what you preach’ gaan wij van Health Advies Breda langs bij Rawfit Breda en andere gym om daar een keer mee te trainen. Wij vinden het belangrijk de verschillende sferen en trainingstechnieken uit te proberen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen begeleiden en adviseren. Je kunt tenslotte de gratis trainings- en voedingsschema’s beter op de persoon en locatie afstemmen, als je het zelf een keer ervaren hebt!

HAB-Coaches Odette en Manouk zijn mee gaan trainen bij Rawfit Breda, om daar de beleving te gaan proeven.  Dit is een geavanceerde trainingsruimte gevestigd in Breda waarbij de trainingen en workouts gebaseerd zijn op crossfit oefeningen. Deze trainingen vinden variërend indoor of outdoor plaats, waarbij ze met een afwisseling van gewichten, apparaten en lichaamsgewicht werken. Hierbij valt te denken aan circuit trainingen met tractorbanden, burpees, kettlebells en ringen. De nadruk bij RAWfit ligt op de persoonlijke benadering en het trainen vanuit eigen motivatie. Beide coaches hebben ervaring in de crossfit wereld en waren daardoor erg benieuwd hoe het in een andere box wordt aangepakt.

Rawfit Breda

Een week voorafgaand aan de training, hadden wij van Health Advies Breda contact gezocht met Rawfit Breda voor meer informatie voor een proefles. We konden ons gemakkelijk opgeven voor een les naar keuze voor die week erop. De keuze viel op een WOD-les in de avond. In deze lessen ligt de focus op het gezamenlijk uitvoeren van een workout waarbij je het gehele lichaam aanpakt.

Na een kleine warming-up werd door de trainer uitgelegd wat de bedoeling was voor de workout van die dag. Vervolgens werd de groep onderverdeeld in kleinere groepen om per set een back-squat op te bouwen naar 100%. Hierbij liep de trainer rond in de ruimte, gaf feedback over de uitvoering en hoe je deze eventueel kon verbeteren. De training werd afgesloten met een gezamenlijke workout. Hierin stonden een aantal herhalingen van cleans en hanging-legraises centraal en als toetje 400 meter rennen.

Het gezamenlijke uitvoeren van de squats en de WOD draagt onwijs bij aan het gevoel dat je samen aan het trainen bent en samen tot het uiterste gaat. Mocht je bepaalde oefeningen niet kunnen doen vanwege een blessure of belemmering in je mobiliteit dan worden de oefeningen voor je aangepast. Dit maakt de trainingen bij Rawfit laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Wil jij ook een keertje Rawfit Breda gaan trainen? Neem daar dan gerust is een gratis proefles !

Benieuwd naar trainen bij hardcore gym Back to Basic Gym Breda? Klik dan even hier.

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Trainen bij Impact Breda
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *