Training sportschool in Breda :Back To Basic Gym

Stel, je bent op zoek naar een hardcore sportschool in Breda en zoekt een unieke sfeer en uitstraling. 

  • Stel, je bent op zoek naar een sportschool in Breda waar je zo min mogelijk last hebt van medesporters.  Waar iedereen zijn spullen opruimt, alle gewichten op volgorde liggen, iedereen met een handdoek sport en elkaar vriendelijk begroet.
  • Stel, je bent op zoek naar een sportschool waarbij de dumbells zo zwaar zijn dat je nog jaren vooruit kunt. Dat meer dat de helft van de apparaten plate loaded zijn, zodat je ook hier belachelijk zware sets op kan draaien. Dat er een serie apparaten staat, die ervoor zorgt dat je niet alleen de ideale range of motion kan uitvoeren, maar ook nog eens zorgt voor enorme piek contractie!
    IMG_4816
  • Stel, je bent op zoek naar een betaalbare gym. Waar je gewoon betaalt voor de fitness en niet voor het mega aanbod van groepslessen, verse fruitsapjes, luxe sauna’s en zwembaden die je toch niet van plan was te gebruiken.
  • Stel, bent op zoek naar een rustige training waarbij je super-sets of giant-sets wilt trainen zonder dat je andere mede sporters mee belast. Waarbij je je nooit lang hoeft te wachten en altijd goede spotters kan vinden.
    back to basic gym breda

Coaches Pim en Willem hebben allebei ervaring in de branche van sportscholen. Een goed testpanel dus! De bovengenoemde punten hebben zij als criteria meegenomen toen zij gingen trainen bij Back to Basic gym in Breda. De hardcore uitstraling zette al gelijk de toon voor een goede training. Door de diversiteit aan apparaten konden ze nieuwe spieren prikkelen. Het grootste gedeelte waren plate loaded. Dit betekent dat je zelf de losse gewichten eraan hangt. Een voordeel dus!

Qua cable stations en dumbells viel het wat tegen, hier vind je geen andere gewichten als in basic gyms. Aan de andere kant komt hier een specifiek publiek waardoor je rustig kunt trainen en het niet te druk is. De sfeer is in ieder geval uniek! Alles ligt er strak bij, geen slingerende dumbells die je moet opruimen. Na het trainen gingen de mannen nog even douchen. Helaas was er maar 1 douchecabine waardoor je op je beurt moet wachten. Dit was het enige minpunt van deze gym.

Al met al een harcore gym waarbij menig ervaren sporter zijn sportershart harder van laat kloppen. Voor een beginner misschien iets te uitdagend omdat de gewichten snel stijgen.

Wil jij deze waanzin een keer proberen? Dan is natuurlijk de eerste keer gewoon gratis!

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Trainen bij Impact Breda
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *