Fast Research vitamine C

Home/Vitamines en Mineralen/Vitamines/Fast Research vitamine C

Fast Research vitamine C

17,95

Fast Research vitamine C bevat 1000 mg aan vitamine C met een toevoeging van rozenbottel. Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

Artikelnummer: 324 Categorieën: ,

Vitamine C heeft vele gezondheidsvoordelen en de mens moet dit via voeding en suppletie binnenkrijgen, aangezien het lichaam dit niet zelf kan aanmaken. Vooral in tijden van stress heb je meer vitamine C nodig. Het lichaam gebruikt vitamine C voornamelijk in de bijnieren, spieren en hypofyse.

Vitamine C is noodzakelijk voor het bindweefsel, gewrichten, botten, pezen, huid en spieren. De vitamine C is voornamelijk bekend als krachtig antioxidant en wordt daarom ook veel ingezet. Fast Research vitamine C zal je lichaam beschermen tegen vrije radicalen en je lichaam ontgiften van zware metalen. Samen met zink speelt vitamine C een belangrijke rol voor het immuunsysteem. De rozenbottel in Fast Research vitamine C is een aanvullende bron van de vitamine.

Vitamine C is een in water oplosbare vitamine en is een belangrijk antioxidant om het afweersysteem te ondersteunen. Fast Research vitamine C heeft gaat vermoeidheidsklachten tegen en zal helpen met de energiestofwisseling. Tevens bevordert het de opname van ijzer en zorgt het voor een goede conditie van de bloedvaten. Daarnaast ondersteunt vitamine C een normale werking van het zenuwstelsel.

Ingrediënten

Gebruiksaanwijzing

Voedingswaarde Per 100g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.