Galvanize BCAA 8:1:1

Home/Intra-workout/BCAA's/Galvanize BCAA 8:1:1

Galvanize BCAA 8:1:1

39,95

LAATSTE VOORRAAD!
Galvanize BCAA 8:1:1 bevat de drie essentiële aminozuren die onmisbaar zijn voor je spierbehoud en voor de opbouw van spiermassa. Je lichaam kan deze stoffen zelf niet aanmaken, dus het is extra belangrijk om dit voldoende binnen te krijgen!

Artikelnummer: 151 Categorieën: ,

Galvanize BCAA 8:1:1 bevat de drie Branched Chain Amino Acids, namelijk L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. Dit zijn de vertakte aminozuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken. BCAA’s zijn de belangrijkste aminozuren die een grote bijdragen leveren bij het herstel van een training of een operatie. Ook zijn de onmisbaar om spiermassa op te bouwen. Galvanize BCAA 8:1:1 zijn dan ook zeker aan te raden bij sporters of mensen die afgezwakt zijn en weer moeten opbouwen. Zeker tijdens droogtrainen kunnen BCAA’s bijdragen om je spiermassa te behouden. Tevens krijgen vegetariërs en veganisten minder aminozuren binnen vanuit voeding, dus ook zij kunnen baat hebben aan BCAA’s vanuit suppletie. 

Galvanize BCAA 8:1:1 heeft hoge ratio. Dit houdt in dat het belangrijkst aminozuur Leucine 8 keer zoveel gedoseerd is ten opzichte van Isoleucine en Valine. Enorm goede kwaliteit dus! 

BCAA’s zet je in tijdens of na de training om je spierschade van het trainen te verminderen. Hierdoor wordt spiergroei en eiwitopbouw sneller in gang gezet. 

Fruit Punch Flavor (420g):
Instant L-Leucine, Instant L-Isoleucine, Instant L-Valine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Flavor (Fruit Punch), Color (Beetroot Red), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K).

Cola Crush Flavor (420g):

Instant L-Leucine, Instant L-Isoleucine, Instant L-Valine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Flavor (Cola), Color (Sulphite Ammonia Caramel), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K).

Unflavored (500g):
Instant L-Leucine, Instant L-Isoleucine, Instant L-Valine.

Mix 5 g met 350 ml water. Drink gedurende je training.

Ingrediënten  Per 6 g
Energie 24 kcal
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten <0,5 g
Waarvan Suikers <0,5 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0 g
zout 0 g
L-Leucine 4 g
L-Isoleucine 0,5 g
L-Valine 0,5 g

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.