Trainen bij Big Gym Roosendaal

Iedere coach bij Health Advies Breda heeft zijn eigen specialiteit met betrekking tot sport. Om jullie zo goed mogelijk van advies te voorzien zijn we met alle coaches bekende sportscholen zowel in de omgeving als landelijk aan het afgaan voor een kennismaking. Deze keer bij BigGym Roosendaal. Zo hebben wij als coaches een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw sportschool of vereniging. 

BigGym Roosendaal is tegenwoordig een begrip in Nederland en zit gevestigd op diversen plaatsen rondom Breda. Tilburg en Roosendaal zijn 20 tot 30 minuten van Breda rijden. Tegen 08:30 uur kwamen we aan op de parkeerplaats en was het goed aangegeven waar de ingang was. We gingen naar binnen en werden vriendelijk ontvangen. We namen een proefles en kregen netjes uitleg waar de kleedkamers zijn en wat er allemaal was.

Onze eerste kijk op THE GYM is dat het de naam meer dan waar maakt: THE BIG GYM. Gigantische grote ruimte met veel ruimte tussen de toestellen. Aan de linkerzijde een gigantisch krachthonk met een geavanceerde matrix lijn. Bijna alle oefeningen zijn dubbel neergezet zodat je altijd aan de slag kan gaan en dus niet hoeft te wachten.

BigGym Roosendaal

Apparatuur

Centraal in de grote zaal staat een enorm station met medicin ballen, TRX, Rope, bokszakken en dergelijke. Hier worden ook small group trainingen gegeven door de fitness coach die aanwezig is.
In Breda en omstreken is er geen grote gym met deze geavanceerde apparatuur. Als je wilt trainen met free weight, machines en crossfit elementen, dan kan je bij BigGym Roosendaal terecht.

Wij hebben ruim 1.5 uur getraind en hebben de borst, triceps en buik aangepakt. In het bijzonder waren we enthousiast dat er een zeer goede decline bench press stond. Deze zijn vaak niet aanwezig bij sportscholen. Kortom;

The BigGym in Roosendaal maakt zijn naam meer dan waar. Ben je toe aan een nieuwe prikkel op het gebied van een sportschool… Ga daar dan gerust eens heen en neem een proefles!

Go hard or go home !

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Impact Breda
Kickboksen in Breda bij Kickfit
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *