Trainen bij Impact Breda

Iedere coach bij Health Advies Breda heeft zijn eigen specialiteit met betrekking tot sport. Om jullie zo goed mogelijk van advies te voorzien zijn we met alle coaches bekende sportscholen zowel in de omgeving als landelijk aan het afgaan voor een kennismaking. Deze keer bij Impact Breda. Zo hebben wij als coaches een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw sportschool of vereniging. 

Afgelopen zomer zijn coaches Geert en Rianne gaan trainen bij Impact Breda. Deze sportschool zit gevestigd op loop afstand van het centraal station in Breda. Bij Impact kun je eigenlijk alle kanten op. Zo worden er CrossFit, Weightlifting, Strong man, Strikefit, Krav Maga en boks-lessen aangeboden. Dit allen wordt in één ruimte aangeboden, wat het ook zo leuk maakt.

IMG_2704 IMG_2703

Crossfit

Wij hebben meegedaan met een CrossFit les. Toen we aankwamen bij ‘de box’ werden we ontvangen door de trainer/eigenaar van de Impact Breda, Mickey. Voorafgaand aan de les deden we een voorstelrondje in de groep, waardoor er al meteen een gevoel van community was. Vervolgens werd de WOD (workout of the day) toegelicht. Die dag stond er een buddy workout op het programma. Tijdens de workout kwamen verschillende movements voor zoals roeien, hand released push-ups, kettlebell swings, sit-ups, rennen en nog veel meer. Door het gezamenlijk trainen en de motiverende woorden van trainer Mickey, werden we echt allemaal tot het uiterste gepusht. Er deden mensen mee met allerlei verschillende niveau’s en oefeningen konden makkelijk geschaald worden, dit maakt impact erg laagdrempelig!

Kortom, een fijne sportschool waar je verschillende mogelijkheden hebt betreft sporten en waar een gevoel van community heerst, waar je op ieder niveau hard kunt trainen en tot het gaatje kunt gaan!

Benieuwd naar de trainingen bij Impact Breda? Klik dan hier.

 

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Kickboksen in Breda bij Kickfit
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *