Trainen bij Snap Fitness Breda

Wij willen onze klanten optimaal kunnen adviseren voor trainingsschema’s en sportscholen. Daarom zijn verschillende coaches op pad gestuurd om een training te doen in een lokale of een opvallende gym. Coaches Pim en Romy hebben de apparatuur van Snap Fitness Breda getest.

Deze sportschool is gevestigd in het centrum van Breda op een paar honderd meter van Health Advies Breda. Het fijne van Snap Fitness is dat je dag en nacht en 7 dagen per week kunt gaan trainen. Het maandtarief ligt daarom wel wat hoger dan een gemiddeld budget, maar daar krijg je dan ook wat luxe voor terug. Geen overbevolkte sportschool en ideaal wanneer je gelijk wilt trainen na de werkdag. Er zijn namelijk een paar kleine badkamertjes aanwezig waar je op het gemak alleen kunt douchen. De sportschool is op bepaalde momenten onbemand. Met een pasje kun je toch op deze uren naar binnen.

Snap Fitness Breda

Apparatuur 

De gym zelf is klein maar fijn. De apparaten staan wat dicht bij elkaar, maar zijn wel schoon en nieuw. Er zijn wat verschillende krachtapparaten, een cable bridge en losse dumbells. Daarnaast is er nog een klein stukje vloer en squatrack waarbij je wat meer compound oefeningen kunt doen. Uiteraard zijn er meerdere cardio apparaten aanwezig en is er een zaal waar verschillende lessen zoals body pump en buikspier kwartiertjes worden gegeven.

Zelf hebben Pim en Romy hebben een benen training gedaan. Zoals hierboven aangegeven zijn alle tools daarvoor aanwezig. Wanneer jij traint bij Snap Fitness Breda en onder begeleiding bent voor voeding en training bij Health Advies Breda kunnen we je trainingsschema precies aansluiten op de fitness waarin je traint. Dit geldt ook voor andere sportscholen!

Wil je graag over andere trainingen lezen?
We zijn ook naar Back To Basic Gym en Rawfit geweest.

Related Post
Afvallen ? Gratis voedings- en trainingsadvies bij Health Advies Breda!
Floaten in Breda bij Floathouse
Trainen bij Big Gym Roosendaal
Trainen bij Impact Breda
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *