Shakebekers

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Shakebekers in alle soorten en maten

Wie veel bezig is met voeding, training en supplementen zal herkennen dat je nooit genoeg shakebekers in huis kan hebben. Shakers kunnen handig zijn voor het drinken (en shaken) van bijvoorbeeld je pre-workout, BCAA, eiwitshake en nog veel meer! Shakebekers zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Bij Health Advies Breda bieden we verschillende soorten shakebekers aan. Zo hebben we de BlenderBottle. Dit is een duurzame beker van BPA vrij plastic. Hij komt voor in twee verschillende uitvoeringen. De ProStak heeft twee compartimenten voor bijvoorbeeld je whey poeder of vitaminen en hier past 650 ml water in. De SportMixer heeft een inhoud van 820 ml, maar heeft geen compartimenten. De compartimenten zijn wel nog los te koop. De Sportmixer bevat een antislip coating, waardoor hij ook gemakkelijk te dragen is tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. BlenderBottle maakt gebruik van de Blenderball om klontjes te voorkomen en dit mixt alle ingrediënten goed door elkaar geen. De BlenderBottle komt in verschillende kleuren! Deze shaker is erg duurzaam en zal niet zomaar kapot te krijgen zijn! Daarnaast zijn ze 100% lekdicht en kan je ze in de vaatwasser doen om te wassen.

Health Advies Breda shakebeker

Ook hebben we de reguliere HAB shakebekers. Deze bekers zijn van normaal plastic met een draaidop en een raster om de klontjes tegen te houden. Deze bekers kunnen gaan lekken wanneer je ze in de vaatwasser doet of laat vallen. Ons advies is dan ook om ze bij voorkeur met de hand te wassen. Deze bekers zijn hierdoor niet zo duurzaam als de BlenderBottles. Bij Health Advies Breda hebben we (bijna) altijd een voorraad van onze eigen shakers staan met het HAB logo in verschillende kleuren voor een spotprijsje!

Naast deze uitvoeringen hebben we ook nog van het merk PerfectShaker de hero Collection (800ml). Verschillende Marvel en DC logo’s zijn verkrijgbaar. Deze bekers zijn licht, lekdicht, BPA vrij en bevatten een blenderbal om je shake goed te shaken. Ook deze shakers kunnen in de vaatwasser en zijn dus zeker duurzaam! Ook is er een groot aanbod aan water jugs. Hierin past zo’n 1 tot 2 liter in, waardoor je in één keer een flinke hoeveelheid water kan meenemen. Naast jugs en shakers hebben we altijd nog de oude en vertrouwde bidons met tutje staan. Fijn voor duursporters om bijvoorbeeld mee te nemen op de fiets en je elektrolyten of bcaa’s in mee te nemen. Al met al, voor ieder wat wils!