Magnesium

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal. Dit is een voedingsstof die je in kleine hoeveelheden kan vinden in voeding. Je lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken en daarom is het aan te raden om erop te letten dat je voldoende binnenkrijgt. Je lichaam kan slechts een klein deel van de magnesium uit je voeding opnemen en daarom vinden wij dat het in de basis van suppletie valt. Zeker voor diegenen die regelmatige bewegen of last hebben van vermoeidheid en/of spierkrampen is het een aanrader.

Een mineraal levert geen energie, maar geeft je lichaam wel veel andere voordelen. Magnesium is een erg belangrijk mineraal en mag niet onderschat worden, zeker niet bij recreatieve sporters en fanatieke atleten. Dit mineraal stuurt namelijk meer dan 300 verschillende enzymen aan die ervoor zorgen dat vele processen in je lichaam goed verlopen. Magnesium is bijvoorbeeld erg goed voor de ontspanning van je spieren en zorgt dat je spieren goed kunnen functioneren. Daarom is het een geliefd supplement bij mensen die met regelmaat trainen. Zeker diegenen die last hebben van spierkrampen kunnen erg veel baat hebben bij magnesium. Tevens zorgt het ervoor dat je lichaam goed energie uit voeding kan halen en het verhoogt de weerstand zodat je beter bestendig bent tegen fysieke en mentale spanning en stress.

Tot slot is magnesium goed voor je geheugen, concentratie, de gezondheid van je hart en bloedvaten en de stevigheid van je botten en tanden. Kortom, erg belangrijk!

Magnesium bij Health Advies Breda

Health Advies Breda heeft magnesium in tablet vorm van Solgar. Dit is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. We hebben verschillende doseringen ervan staat en ze hebben allemaal de binding citraat. Dit is een organische snel opneembare vorm. Ook bieden we de capsule vorm van magnesium aan in combinatie met Zink en vitamine B6. Deze combinatie wordt ook wel ZMA genoemd.

We hebben dit product van het merk GoPrimal. Dit merk is gefocust op het opstellen van supplementen voor een gezonde fitness leefstijl en willen ervoor zorgen dat sporters beter kunnen presteren. ZMA zorgt ervoor dat je beter zal herstellen van je trainingen, je nachtrust verbetert en het verbetert de uithoudingsvermogen. De bisglycinaat binding in dit product zorgt ervoor dat je spieren zich goed kunnen ontspannen.

De ervaren coaches van Health Advies Breda kunnen je adviseren welke magnesium het beste bij jou en je leefstijl past. Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in onze winkel.