Eiwit snacks

Repen Actie
Repen Actie

Eiwitsnacks, een waardevol tussendoortje

Tegenwoordige is iedereen druk en gehaast in het leven. We werken fulltime, moeten het sociale leven onderhouden, het huishouden opruimen en schoonmaken, ontspannen en natuurlijk ook nog sporten en boodschappen houden. Er is weinig tijd en ruimte om altijd maar een uitgebreide, voedzame en lekkere maaltijd of tussendoortje in elkaar te zetten. Soms moeten we zelfs eten als we onderweg zijn. Kortom: er is de laatste tijd veel vraag naar snelle, makkelijke en voedzame mogelijkheden die in de manier van leven van nu past. Een gezonde en snelle snack is erg gemakkelijk om snel even te pakken als het druk is of als je onderweg bent. Een van ons meest verkochte snack is toch wel de eiwitreep. Deze lekkere bars bevatten voornamelijk veel eiwitten en hebben we in zowel zoete als hartige smaken! De meeste eiwitrepen zijn laag in calorieën die handig zijn tijdens het droogtrainen.

Health Advies Breda heeft ook repen die juist hoog zijn in de calorieën voor tijdens het bouwen of voor diegene die moeite hebben met voldoende voeding binnen krijgen. Ook zijn repen handig om in te zetten als je zin hebt in zoetigheid of chocolade. Door de lekkere smaak lijkt het net of je aan het zondigen bent, maar dan met gezonde macro’s!

Geniet van gezonde eiwitsnacks

Dankzij het inzetten van gezonde eiwitsnacks is het makkelijker om een gezond eetpatroon vol te houden. Ze hebben namelijk een erg lekkere smaak en geven weer energie tussen de maaltijden door. Je kan ze gemakkelijk meenemen in je tas of in je jaszak, dus je kan het altijd bij de hand hebben! Zo voorkom je dat je even snel iets ongezonds bij de supermarkt of op het station gaat halen. We hebben een ruim aanbod van eiwitrepen met verschillende merken, in vele soorten smaken en verschillende macro’s.

Naast de eiwitrepen heeft Health Advies Breda meerdere soorten eiwitsnacks in het assortiment. Zo kan je denken aan de proteïne chips van Corners. Deze chips zijn gemaakt van soja eiwitten. Deze krokante snack is niet gefrituurd en heeft door de poppende bereidingswijze een lekkere krokante smaak. Corners protein crisps bevatten geen dierlijke producten of gluten en zijn daardoor geschikt voor veel mensen. De veggie crisps variant is gemaakt van bieten, erwten en kikkererwten en bevatten dus ook geen soja. Ook heeft Health Advies Breda proteïne smoothies in het assortiment voor een lekkere, eiwitrijke dorstlesser. Kortom, genoeg keuze om een gezonde leefstijl vol te houden zonder dat je al het lekkers hoeft te verbannen.