Eiwitreep

Repen Actie
Repen Actie

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Eiwitrepen voor een makkelijk tussendoortje

Eiwitrepen zijn ideale snacks die ingezet kunnen worden bij een drukke levensstijl. Iedereen is tegenwoordig erg veel bezig met werken, trainen, sociale activiteiten, huishoudens en ontspanning. Er is weinig ruimte om uitgebreid boodschappen te halen en te koken. Een eiwitreep is een verantwoord tussendoortje dat je gemakkelijk in je tas of jaszak kan bewaren, zodat je altijd een gezonde keuze bij de hand hebt. Op deze manier kan je gemakkelijk een gezonde snack moment inplannen en kan je de verleidingen uit de supermarkten en winkels weerstaan. Een proteïne reep is een verantwoorde snack met veel eiwitten en weinig koolhydraten en vetten. Hieronder bevatten repen weinig calorieën en zijn ze ook erg geschikt voor iemand die aan het droogtrainen is.

Ook heeft Health Advies Breda repen in het assortiment die bijvoorbeeld juist was hoger zijn in koolhydraten voor iemand die probeert aan te komen of juist een koolhydraatbron nodig hebben voor duurtrainingen. Tevens hebben we oatkings in het assortiment voor diegenen die een bulk reep nodig hebben. Daarnaast hebben we ook plantaardige eiwitrepen van onder andere Hammer Nutrition. Ook mensen die op zoek zijn naar repen die glutenvrij, lactosevrij of veganistisch zijn kunnen terecht bij Health Advies Breda.

Proteïne repen bij Health Advies Breda

Bij Health Advies Breda kan je terecht als je proteïne repen wilt kopen. We hebben altijd een mooie actie lopen die geldig is op alle soorten repen en andere eiwitrijke snacks. Bij 5 stuks of meer krijg je 10% korting op het totaalbedrag aan repen. Bij 10 stuks of meer krijg je zelfs maar liefst 20% korting! In de winkel en op de webshop hebben we een ruim en divers assortiment aan eiwitrepen en andere proteïne snacks. Populaire merken die met regelmaat verkocht worden zijn de repen van SNAP Nutrition, One bars, Grenade, Proteinissimo, Barebells, OrangeFit en Hammer Nutrition.

We hebben zowel repen met een smaak als chocolade of karamel, maar ook repen met bijvoorbeeld een snoep smaak als Birthday Cake. Voor iedereen zit er wel een smaak en een geschikte reep bij. In de winkel is er altijd een mogelijkheid om een reep te proeven, zodat je zeker weet dat je hem lekker vindt. Naast het feit dat een eiwitreep een gemakkelijke en snelle snack is, is het ook handig voor diegenen die moeite hebben met een eiwit doel te behalen. De meeste repen bevatten namelijk 15 tot 25 gram aan eiwitten! Eiwitten zijn erg belangrijk tijdens droogtrainen of als je spieren wilt bouwen.