Eiwitchips

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Eiwitchips, een verantwoorde snack aan eiwitten

Ben je op zoek naar een snack die verantwoord is en rijk aan eiwitten? Neem dan eens een kijkje naar eiwitchips. De eiwitchips van Corners zijn erg lekker en kan je zonder schuldgevoel eten. De chips worden gepopt in de oven in plaats van gefrituurd. Hierdoor zijn de een stuk minder vetrijk dan chips uit de supermarkt en dus minder calorierijk. Door de eiwitten verzadigen ze lekker en verhogen deze chips je eiwitinname van de dag. Je kan de Corners Pop Crisps inzetten tijdens een avondje voor de tv, in de bioscoop, tijdens een feestje of als knapperige snack. Je kan ze op elk moment van de dag inzetten als snel en gemakkelijk tussendoortje. De eiwitchips zijn hoog in eiwitten en laag in vetten.

Eiwitten zijn erg belangrijk voor herstel van de spieren en geven veel verzadiging. Corners heeft een variant die gemaakt is van soja eiwitten en is erg lekker crispy. De veggie variant is gemaakt van bieten, erwten en kikkererwten. Deze zijn dus sojavrij! Beide varianten bevatten geen dierlijke producten en gluten. Daardoor zijn ze geschikt voor veganisten, vegetariërs en mensen met intolerantie of allergieën. De Pop Protein hebben we in de smaken Sweet BBQ en Cheddar & Onion. De Pop Veggie is in het assortiment in de smaak Sea Salt.

Hoe kies ik een snel en verantwoord tussendoortje

Bij het kiezen van een snel en verantwoord tussendoortje is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid calorieën en de macro verdeling. De meeste mensen die aan het afslanken zijn zitten met een tussendoortje tussen de 150 en 250 calorieën en kiezen het liefst voor een tussendoortje dat rijk is aan eiwitten. Eiwitten hebben een hoge TEF waarde. Dit wilt zeggen dat maar liefst gemiddeld 25 procent van alle calorieën uit de eiwitten al verbrand worden tijdens de verwerking in je lichaam van het eten. Hierdoor is het aan te raden om voldoende eiwitten binnen te krijgen tijdens het droogtrainen. Ook zijn ze belangrijk voor het behoud van je spiermassa en geven ze een goede verzadiging. Dit zorgt er dan ook weer voor dat je je gezonde leefstijl gemakkelijker vol houdt.

Het is echt geen probleem om af en toe een kant en klare gezonde snack als eiwitchips in te zetten. Deze eiwitrijke chips kunnen je cravings naar ongezonde voeding verminderen door de goede smaak en krokante structuur. Je kan zonder schuldgevoel een zakje van deze chips inzetten als je hier behoefte aan hebt. Kies slim en kies voor verantwoord!