Fit worden met Health Advies Breda

FITTERE LEEFSTIJL

Fit worden?
Wij helpen jou!

Health Advies Breda

Wil je graag de stap zetten om eindelijk echt fit te worden? Of probeer je al een fittere leefstijl te hanteren, maar krijg je de puntjes niet op de i? Het maakt niet uit of je net begint of al jaren bezig bent, bij Health Advies Breda kan je altijd terecht om een fittere leefstijl te krijgen. Het woord “fit” is een ruim begrip en iedereen koppelt hier een andere definitie aan. Het verschilt per persoon wanneer iemand zich fit voelt. De een voelt zich fit als hij of zij gezond, energiek en vitaal is, terwijl een ander persoon een perfecte shape wil hebben om zich fit te voelen. Je kan je fit voelen én je kan er hierbij natuurlijk ook fit uitzien. Bij Health Advies Breda kunnen we je begeleiden om je zowel mentaal als fysiek fitter te voelen.

Fit worden met Health Advies Breda
Optimale begeleiding door Health Advies Breda

BEGELEIDING & ADVIES

De diverse factoren
van fit worden.

Laat je optimaal begeleiden

Om fitter te worden spelen dan ook vele factoren mee. Health Advies Breda biedt de mogelijkheid om je te begeleiden in je voeding, supplementen en training. Dit zijn belangrijke aspecten als je fit wilt worden. Door een persoonlijk voedingsplan te hanteren die past bij jouw leefstijl met de juiste hoeveelheden koolhydraten en vetten zal je merken dat onder andere je energielevels verbeterd zullen worden. Health Advies Breda streeft naar eiwitrijke voeding, waardoor spieren sneller kunnen herstellen na trainingen.

Door het trainingsplan van Health Advies Breda aan te houden wordt ervoor gezorgd dat je structureel gaat trainen, waardoor je sneller je doel kan bereiken en ook je algehele conditie verbeterd zal worden. Hoe fijn zal het zijn als je niet meer hijgend bovenaan de trap staat? Het maakt niet uit of je liever gaat hardlopen, gaat fitnessen of aan crossfit doet. Het is van belang dat je een manier van trainen kiest die bij jou past en die jou motiveert!

Fit worden met Health Advies Breda

COACHING

Van coaching
tot supplementen.

Health Advies Breda

Ook als je fitter wilt worden om een bijzonder doel te bereiken kan je bij Health Advies Breda terecht! Wil je graag fit worden of fit blijven voor je zwangerschap? Veel van onze coaches hebben hier ervaring mee! Ook met allerlei allergieën kunnen wij een geschikt voedingsplan opstellen, zodat je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Wie weet ga je wel de Alpe d’Huez beklimmen of doe je mee aan een ander mooi evenement. Tijdens de intake zal je persoonlijke coach je doelen met je doornemen en aan de hand hiervan en jouw beginsituatie een voedingsschema en trainingsplan opstellen. Ook ondersteunen we je graag met de juiste supplementen passend bij dit doel.

Coaching door Health Advies Breda

Vorig doel
Afvallen

Volgend doel
Spieropbouw

Vorig doel
Afvallen
Volgend doel
Spieropbouw

Ontvang Health Advies Breda
in je inbox.

Blijf op de hoogte van onze acties,
evenementen en ontvang inspiraties en leuke weetjes!