Energieboosters (dranken)

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Energiedrank bij Health Advies Breda

Een energiedrank is een drankje dat een stimulerend effect kan hebben. Health Advies Breda kiest het liefst voor speciale sportdranken met stimulanten erin, omdat deze geen tot weinig calorieën en ongezonde toegevoegde suikers bevat. Energiedranken zijn er om je fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Health Advies Breda is groot fan van Nocco BCAA Drink. Dit is een drankje met bcaa’s en in de meeste smaken zit ook cafeïne toegevoegd van het Zweedse merk No Carbs Company. De bcaa’s uit Nocco ondersteunen de spieropbouw en het behoud van de spieren. De cafeïne geeft je weer energie dat je kan gebruiken tijdens het trainen. Daarbij zorgt het vocht uit het drinken natuurlijk er voor dat je vochtbalans weer op peil wordt gezet.

Nocco is erg geschikt daardoor om voor het trainen te drinken, maar door de lekkere smaak is het ook erg fijn om hem gewoon te drinken tijdens je 4 uur dip voor een opkikkertje! Er zijn geen suikers toegevoegd aan deze sportdrank. Een blik van 330 ml bevat onder andere 2500 mg aan branches chain amino acids in een 4:1:1 verhouding, 105 mg cafeïne (kan verschillen per smaak) en de vitamines D, B6 en B12. Ook zit er Carnitine en groene thee aan toegevoegd. Nocco verkopen we in de smaken Strawberry, Tropical en Carribean.

De stimulanten van energiedranken

Energiedranken staan erom bekend dat het vaak stimulanten als cafeïne bevat. Stimulanten geven namelijk energie aan het lichaam. Cafeïne is de bekendste vorm van stimulanten en kunnen veel mensen maken hier op dagelijkse basis gebruik van. Andere vormen die je in energiedranken en andere stimulanten kan vinden zijn guarane, groene thee, groene koffieboon extract en Yerba Mate. Er bestaan ook sportdranken die stimulant vrij zijn en geven bijvoorbeeld energie door middel van koolhydraten en andere suikervormen.

Het is per persoon verschilt wanneer hij of zij energieafgifte ervaart. Elk persoon heeft namelijk een andere cafeïne tolerantie. Het ene persoon gaat al stuiteren van een kopje koffie (60-65 mg) en de ander reageert niet eens op een heftige pre-workout (400 mg). Health Advies Breda heeft naast de energiedrank Nocco ook andere producten in het assortiment staan die energie afgeven. Er zijn vele pre workouts met verschillende sterktes van stimulanten. Ook hebben we naast Nocco nog van Galvanize de Amino Energy in het assortiment. Dit is een drank met een compleet amino profiel en cafeïne uit Guarana en groene thee. Ook kunnen voldoende vitamines en mineralen voor een betere energietoevoer zorgen.