Fitcheck Health Advies Breda

HEALTH ADVIES BREDA

Kom langs en doe de
gratis fitcheck.

Hoe fit ben jij echt?

Wil jij aan de slag met een persoonlijk voedingsschema of trainingsplan om een gezonder, sterker, fitter of slanker lichaam te krijgen? Zou je ook graag iets willen veranderen aan je shape en zelfverzekerder overkomen? Kom dan langs bij Health Advies Breda voor een intakegesprek met jouw coach.

Health Advies Breda is een supplementen winkel in het centrum van Breda waar het mogelijk is om een persoonlijk voedingsplan en trainingsschema te ontvangen. Ons doel is dat jij tevreden wordt met jouw lichaam en prestaties.

HET PROCES

Hoe ziet dit
proces eruit?

Tijdens de intake ga je met jouw persoonlijke coach het intakeformulier door. Al jouw persoonlijke informatie wordt genoteerd. Daarbij worden jouw doelen realistisch geformuleerd. Je gaat met jouw coach tijdens deze fitcheck bespreken wat jij graag wil bereiken qua shape, voeding, trainingen, kracht, energie, herstel enzovoort! Alle factoren die van invloed zijn op jouw progressie hierin worden besproken. We geloven in een persoonlijke en uitgebreide aanpak aangezien ieder individu anders is. Ook geeft de coach advies over een aantal supplementen die jouw progressie kunnen versnellen en het proces gemakkelijker kunnen maken. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw huidige situatie en de mogelijkheden hierin.

Als het intake formulier is ingevuld door jouw coach ga je aan de slag met de shape analyse. Er wordt een vetpercentage meting uitgevoerd met behulp van een huidplooimeter. Dankzij je vetpercentage en je gewicht zal je vetvrije massa en je vetmassa berekend worden.

Na je intake is het de bedoeling dat je je huidige voedingspatroon, training, lifestyle en gewoontes mailt naar je coach. Je coach gaat dan een kijkje nemen naar je huidige situatie. Er wordt een persoonlijk voedingsschema en trainingsplan opgesteld voor je. Het advies en de plannen worden binnen 5 tot 7 werkdagen naar jou gemaild. Je bent altijd vrij om contact op te nemen met je coach via de mail, social media en telefoon als je vragen hebt.

Na ongeveer 4 weken kom je terug naar Health Advies Breda voor een check-up. Je ervaringen met het schema en het advies worden doorgenomen met je coach en er wordt tevens weer een shape analyse uitgevoerd om te kijken of je progressie goed gaat. Je hebt namelijk een doel om te gaan bereiken! Als het nodig is worden je schema’s aangescherpt. Zo ga je samen met je persoonlijke coach jouw lifestyle verbeteren om je doel te behalen!

Ontvang Health Advies Breda
in je inbox.

Blijf op de hoogte van onze acties,
evenementen en ontvang inspiraties en leuke weetjes!