Reguliere Coaching

Reguliere
coaching.

Bij Health Advies Breda kan je terecht voor persoonlijke begeleiding om jouw doelen te behalen. De reguliere coaching omvat gratis coaching met persoonlijke voedingsschema’s en trainingsplannen. Hierbij is rekening gehouden met jouw huidige leefstijl en de doelen die je graag wilt behalen. De coaches van Health Advies Breda streven naar lange termijn oplossingen. Of je nou wilt afvallen, aankomen of prestatiegericht wilt trainen, bij ons kan je altijd terecht. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen tijdens je intakegesprek om mee aan de slag te gaan en je zal regelmatig terugkomen bij Health Advies Breda voor een check-up. Hierbij wordt ook advies gegeven over supplementen die voor jou van toepassing zullen zijn.

Wil je graag aan de slag met een persoonlijk voedingsschema en trainingsplan? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek! Als je vragen hebt mag je altijd even contact opnemen via 076-5145384 of het contactformulier.

Reguliere Coaching

Meal
Master.

Master jouw voedingspatroon met Meal Master! Zoek jij hulp voor een compleet voedingsplan? Ben je inspiratieloos met je voeding, of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet eten?

Meal Master is de meest complete voedingsapp ooit. Met ruim 1700+ recepten zul je altijd ruime keuze hebben in wat je eet. Vanaf €9,95 per maand geniet je al van het meest uitgebreide voedingsplan wat je je kan bedenken.

 • Voedingsplan op maat
 • Mét of zonder coaching
 • Altijd 14 dagen vooruit kijken en plannen
 • Persoonlijke voortgangsstatus bijhouden
 • Recepten onderling wijzigen
 • 1700+ recepten
 • Koppeling van account partner mogelijk
 • Incl. mindset module
 • Bepaal zelf de bereidingstijd van je maaltijden
 • Eigen dieetvoorkeuren
Premium Programma

Premium
programma.

Sinds 2019 biedt Health Advies Breda jaarlijks meerdere premium programma’s aan om 10 weken lang intensief aan de slag te gaan met jouw doelen! Met een persoonlijke coach zal je aan de slag gaan met je voeding, training en mindset. Alle coaches hebben hun eigen expertise en ervaring. Na je intake zal dan ook de geschikte coach aan je gekoppeld worden. Daarbij kan je geadviseerd worden over supplementen. Elke twee weken zal je een check up hebben op afspraak om alles door te bespreken. Deze check-ups kunnen zowel online als fysiek in de winkel in Breda. Daarnaast zal je meerdere podcasts ontvangen van onze coaches om je eigen kennis op te krikken én je krijgt 15% korting op onze webshop tijdens het hele programma. Ook is er bij de real life coaching de mogelijkheid om je vetpercentage te meten aan de hand van een huidplooimeting.

We zien de geboekte resultaten hoger liggen dan bij de reguliere coaching, omdat je een echte stok achter de deur hebt! Heb je behoefte aan steun van een professional om je doelen te behalen? Neem dan nu contact op of schrijf je gelijk in. Houd er rekening mee dat er per periode maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

Premium Programma's

Sportvasten
programma.

Sportvasten is hét programma om je lichaam in korte tijd in shape te brengen en je vetverbranding te verhogen.

Tijdens de 10-daagse Sportvastenkuur bouw je voeding af in 3 dagen, daarna volgen 3 dagen waarin je gaat sapvasten, en dan bouw je in 4 dagen je voeding weer volledig op. Hierbij train je elke dag ongeveer 30 minuten.

De combinatie van vasten en trainen maken het resultaat zeer effectief. Het geeft je lichaam de impuls om met relatief kleine inspanningen over te gaan op het verbranden van vet in plaats van suiker.

 • Een snelle en unieke methode om je lichaam te her-programmeren.

 • De combinatie van uitgekiende voeding, sporten en de speciale supplementen verhogen de vetverbranding.

 • Complete boodschappenlijst

 • Persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde Fittergy Coach

Go For It PT

Go For It PT

Personal training & lifestyle coaching!

Personal training Duo Training Smallgroup training

Health Advies Breda werkt samen met Go For It PT om de personal trainingen te verzorgen. Wil je meer weten over de personal training die aangeboden wordt door Go For It PT, of ben je benieuwd of dit wat voor jou is? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op voor een eerste kennismaking.

Ontvang Health Advies Breda
in je inbox.

Blijf op de hoogte van onze acties,
evenementen en ontvang inspiraties en leuke weetjes!