Reguliere Coaching

Reguliere
coaching.

Bij Health Advies Breda kan je terecht voor persoonlijke begeleiding om jouw doelen te behalen. De reguliere coaching omvat gratis coaching met persoonlijke voedingsschema’s en trainingsplannen. Hierbij is rekening gehouden met jouw huidige leefstijl en de doelen die je graag wilt behalen. De coaches van Health Advies Breda streven naar lange termijn oplossingen. Of je nou wilt afvallen, aankomen of prestatiegericht wilt trainen, bij ons kan je altijd terecht. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen tijdens je intakegesprek om mee aan de slag te gaan en je zal regelmatig terugkomen bij Health Advies Breda voor een check-up. Hierbij wordt ook advies gegeven over supplementen die voor jou van toepassing zullen zijn.

Wil je graag aan de slag met een persoonlijk voedingsschema en trainingsplan? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek! Als je vragen hebt mag je altijd even contact opnemen via 076-5145384 of het contactformulier.

Premium Programma's

Premium
programma.

Sinds 2019 biedt Health Advies Breda jaarlijks meerdere premium programma’s aan om 10 weken lang intensief aan de slag te gaan met jouw doelen! Met een persoonlijke coach zal je aan de slag gaan met je voeding, training en mindset. Alle coaches hebben hun eigen expertise en ervaring. Na je intake zal dan ook de geschikte coach aan je gekoppeld worden. Daarbij kan je geadviseerd worden over supplementen. Elke twee weken zal je een check up hebben op afspraak om alles door te bespreken. Deze check-ups kunnen zowel online als fysiek in de winkel in Breda. Daarnaast zal je meerdere podcasts ontvangen van onze coaches om je eigen kennis op te krikken én je krijgt 15% korting op onze webshop tijdens het hele programma. Ook is er bij de real life coaching de mogelijkheid om je vetpercentage te meten aan de hand van een huidplooimeting.

We zien de geboekte resultaten hoger liggen dan bij de reguliere coaching, omdat je een echte stok achter de deur hebt! Heb je behoefte aan steun van een professional om je doelen te behalen? Neem dan nu contact op of schrijf je gelijk in. Houd er rekening mee dat er per periode maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

Premium
Programma

79,95
  • Health Advies Breda
  • Persoonlijke Coach
  • 10 weken Premium Programma
  • 15% korting op de webshop tijdens het hele programma
  • Online of fysieke check-ups op afspraak elke 2 weken
  • Voedings- of macroplan op maat gemaakt
  • Persoonlijke trainingsschema’s
  • Mogelijkheid tot huidplooimetingen
  • Hoe eerder je inschrijft hoe sneller je start
  • Start: uiterlijk 15 September

Acties
& Kortingen.

Health Advies Breda heeft met regelmaat verschillende acties lopen. Het gehele jaar loopt de repenactie. Hierbij geldt dat klanten bij 5 repen of meer 10% korting krijgen en bij 10 repen of meer 20% korting. Bij deze actie mogen alle merken en smaken gecombineerd worden. We hebben altijd diverse merken op voorraad, zoals SNAP, One en Barebells.

Tevens krijgen klanten bij aankoop van 2 producten van de grootste formaat, 10% korting. Deze actie geldt niet op alle producten.

Bezoek onze webshop

Ontvang Health Advies Breda
in je inbox.

Blijf op de hoogte van onze acties,
evenementen en ontvang inspiraties en leuke weetjes!