T-Booster

Wat is een T-booster?

Testoboosters zijn er in verschillende vormen. Een T-booster zorgt ervoor dat je lichaam meer testosteron aanmaakt. Testosteron is samen met het groeihormoon het belangrijkste hormoon dat zorgt voor spiergroei, beter herstel en het werkt stimulerend voor de libido. Deze boosters zijn geliefd onder de krachtsporters. Het bevordert je totale training en het stimuleert een relatief snellere spiergroei. Daarnaast voel je jezelf vaak erg goed als je een T-booster neemt. De theobromine geeft een ‘good feeling’. Dankzij de natuurlijke verhoging van je testosteron levels wordt je training bevordert en stijgt je progressie.

Health Advies Breda heeft diverse T-boosters op kruidenbasis die de aanmaak van de lichaamseigen testosteron stimuleren in poedervorm en capsules. Hiervoor maken we voornamelijk gebruik van de merken Galvanize Nutrition, Syntech, Scitec Nutrition, Fast Research en Universal. Het gebruik van deze producten zijn divers, maar over het algemeen neem je een T-booster gedurende 4 a 8 weken. Tijdens en na afloop van deze periode zal je het gewenste effect hebben. Belangrijk is dat je op dagelijkse basis het product inneemt, zodat je een stabiele toevoer hebt. Kom gerust eens langs in de winkel om te kijken welke T-booster het beste bij jou past.

Een T-booster bevat vaak verschillende stoffen om je testosteron te vergroten. Een aantal bekende stoffen zijn testofen, DAA (D-Aspartic acid), DHEA (dehydro-epiandrosteron) en Tribulus Terrestris.

Welke stoffen zitten er in een T-booster?

Vele verschillende stoffen zitten vaak in een T-booster. Een aantal bekende stoffen zijn; testofen, DAA ( D-Aspartic acid) , DHEA ( DeHydroEpiAndrosteron en Tribulus Terrestris. DAA is een van de twintig Aminozuren. Deze stof zorgt voor meer spierkracht en voor vollere spieren. Testofen, offerwijl fenegriek wordt ook vaak toegepast in T-booster. Fenegriek ( Trigonella foenum-graecum) is een plant uit de vlinderbloemfamilie ( Leguminosae). De plant wordt toegepast als keukenkruid. Het komt oorspronkelijk uit Mesopotamie en was reeds in de bekend in het middellandse zeegebied. Deze stof heeft ook een goede toevoeging op je spierkracht en spierhardheid.

Tribulus Terrestris is een Indische kruid uit de Ayurveda. Bij Health Advies Breda hebben wij diversen supplementen staan met bovenstaande stoffen. Health Advies Breda heeft verschillende producten die op je testosteron levels werken. Wij werken graag met Syntest Pm, T-Max, Fast Research, Macatron en M stack. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diversen verpakkingen. De meeste producten werken met een inhoud voor minimaal 3 weken. Per persoon kunnen we optimaal advies geven welk product het beste bij jou past. Kortom; Een T-booster kan een goede toevoeging zijn naast de basis supplementen. Het is een mooi product wat je tijdelijk in kan zetten om jezelf een duwtje in de rug te geven.