Spieren opbouwen met Health Advies Breda

VOEDINGSSCHEMA

Spieropbouw?
Wij helpen jou!

Health Advies Breda

Bij Health Advies Breda is het mogelijk om een op maat gemaakt voedingsschema en trainingsplan te ontvangen voor verschillende doelen. Ook als je graag aan je shape wil werken door spiermassa te bouwen kan je bij Health Advies Breda terecht voor een intake. Je kan meer spiermassa bouwen om je shape te verbeteren en/of meer spierkracht te krijgen voor tijdens je trainingen.

De coaches bij Health Advies Breda hebben voldoende ervaring met het bouwen van spiermassa, zowel persoonlijke ervaring als ervaring met huidige klanten. Ieder individu is anders en daarom geloven wij in de persoonlijke aanpak. Wil je graag aan de slag met het bouwen van spiermassa? Kom dan eens langs bij Health Advies Breda voor een intakegesprek.

Health Advies Breda Voedingsschema
Health Advies Breda Doelstellingen

DOELSTELLINGEN

Spieropbouw voor
shape en kracht.

Jouw doel, ons advies.

Spieropbouw is belangrijk voor zowel je shape als je kracht. Het bouwen van spiermassa is geen gemakkelijk proces. Het duurt vaak een lange tijd en heeft veel doorzettingsvermogen nodig. Tijdens je intake zal je met je persoonlijke coach gaan bekijken wat jouw doelstellingen zijn met betrekking tot spieropbouw, spiervolume, massa en spierkracht. Je huidige vetpercentage wordt gemeten aan de hand van een huidplooimeting.

Bij Health Advies Breda gaan we het liefst aan de slag met een lean bulk, waardoor je vetpercentage niet (veel) zal verhogen tijdens het bouwen. Je persoonlijke coach gaat jouw huidige voeding, calorie inname en macro verhouding bekijken. Aan de hand van je intake zal jouw persoonlijke coach een voedingsplan en trainingsschema in elkaar zetten om meer spiermassa en -kracht te genereren. Tijdens de check-ups zal je coach gaan kijken hoe je progressie verloopt en eventueel je voedingsschema ophogen of aanpassen.

Fit worden met Health Advies Breda

COACHING

Spieropbouw progressie
met de juiste supplementen.

We adviseren je graag!

Jouw persoonlijke coach zal je adviseren in verschillende supplementen die jouw progressie kunnen bevorderen. Bij spiermassa bouwen is het van belang om een calorieoverschot aan te houden, dus meer te eten dan je verbruikt. Je calorie inname is leidend hierin, maar ook je macro’s en verhoudingen hiertussen zijn ontzettend belangrijk. Je wilt hierbij voldoende eiwitten binnenkrijgen, aangezien dit de bouwstoffen van je spieren zijn.

Het gebruik van een eiwitshake is een mooie toevoeging op je voeding in een lean bulk. Daarbij wordt vaak creatine ingezet voor een sneller proces. Ook kan je rondom je training gemakkelijk koolhydraten inzetten door het gebruik van bijvoorbeeld maltodextrine. Bij het bouwen van spiermassa is het de bedoeling dat je voldoende eet, dus het gebruik van weightgainer shake kan een mooie toevoeging zijn. Bekijk snel alle mogelijkheden voor je doel in onze webshop.

Vorig doel
Fit worden

Volgend doel
Afvallen

Vorig doel
Fit worden
Volgend doel
Afvallen

Ontvang Health Advies Breda
in je inbox.

Blijf op de hoogte van onze acties,
evenementen en ontvang inspiraties en leuke weetjes!