Whey eiwit

Whey eiwit of whey isolaat?

Er zijn enorm veel verschillende eiwitproducten in omloop. Het is begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet dankzij het gigantische aanbod. Wat is de beste whey eiwit? Moet ik een whey concentraat of whey isolaat kopen? Health Advies Breda helpt je hier graag mee. Wij bieden whey eiwit en whey isolaat aan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er wordt bij Health Advies Breda een groot aanbod aan eiwitten aangeboden waarmee jouw voedingspatroon compleet gemaakt kan worden. Binnen ons aanbod vind je de merken Syntech, Scitec Nutrition, Galvanize Nutrition, GoPrimal, Plantforce en Orangefit. Binnen de merken zijn verschillende kwaliteiten te vinden, zoals whey eiwit en whey isolaat. Health Advies Breda heeft een divers aanbod aan smaken binnen de proteïne shakes. Hierdoor is er altijd kans van slagen bij het uitkiezen van een whey eiwit of whey isolaat. Whey is een snel opneembare vorm van proteïne en is daarom aan te raden om te drinken in de ochtend en na het sporten. Op deze momenten heb je deze snel opneembare eiwitten het hardst nodig. Whey is te mengen met water en diverse melksoorten.

Wat doet whey eiwit precies en wat is de beste keuze?

Wat doet een whey eiwit precies en wat zijn de beste whey eiwitten? Deze vragen worden veel gesteld bij Health Advies Breda. Waarom zou je whey eiwitten toevoegen aan je dagelijks voedingspatroon? Whey is de snel opneembare vorm van eiwitten en zorgt voor een snelle toevoer van de juiste bouwstoffen voor het lichaam. Deze bouwstoffen zorgen er voor dat het lichaam optimaal kan herstellen en spieren sneller opgebouwd kunnen worden. Dit komt omdat je de bouwstoffen op het juiste moment binnen krijgt. Meestal wordt er voor whey eiwit gekozen, omdat deze voller zijn qua smaak en wat goedkoper zijn in aanschaf dan isolaat. Doordat er in whey isolaat vaak minimaal 90% aan eiwit zit, zijn de koolhydraten en vetten erg laag gedoseerd, waardoor de shake lager in calorieën is.

Kies een kwalitatieve eiwitshake

Als je hard traint en goed op je voeding hierbij wilt letten is het nuttig om een eiwitshake te kopen. Het is van belang dat er een kwalitatief goede eiwitshake gekozen wordt. Leucine is het belangrijkste aminozuur in eiwitshakes. Hoe hoger dit gedoseerd zit in de eiwitshake, hoe beter de kwaliteit van de whey. De merken van Health Advies Breda zijn vrij van amino spiking en een goede kwaliteit wordt dan ook gewaarborgd. Bij Health Advies Breda helpen we graag met het uitkiezen van de juiste eiwitshake.