ABE Shots

ABE Shots

2,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 457 Categorieën: ,

Water, bèta-alanine, citrullinemalaat, taurine, natuurlijke cafeïne, sucralose, niacinezuur, citroenzuur, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), natuurlijk aroma, vitamine B12.

Voedingswaarde Per shot
Citrulline Malate 2:1 1 g
Beta Alanine 3 g
Taurine 200 mg
Caffeine 200 mg
Vitamine B3 50,16 mg
Vitamine B12 19 ug

Schudden voor gebruik. Consumeer dagelijks één shot ABE, bij voorkeur voor een training.

Elk ingrediënt in deze batch ondergaat een streng onderzoek en testen op verboden stoffen voorafgaand aan productie onder een gecontroleerd programma.De eindproducten worden vervolgens willekeurig getest in een ISO 17025-geaccrediteerd laboratorium om de hoogste mate van zekerheid te bieden dat ze veiliger zijn voor atleten om te gebruiken.

Neem contact op met een gekwalificeerde arts voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt .

Bevat cafeïne (200 mg per portie). Dit product mag niet worden gebruikt in combinatie met cafeïne of stimulerende middelen uit andere bronnen. Niet te gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.Bewaar dit product op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen. Overschrijd het aanbevolen gebruik niet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.