All Stars Test-X

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

All Stars Test-X

44,95

Uitverkocht

All Stars Text-X zal helpen met het opbouwen van spiermassa, je herstel bevorderen en extra energie geven. Het bevat een krachtige formule met onder andere DAA om het maximale uit je progressie te halen.

Artikelnummer: 190 Categorieën: ,

All Stars Test-X bevat 2800 mg aan D-Asparginezuur (DAA). Dit is een werkende natuurlijke testosteronbooster. Uit onderzoek komt naar voren dat twee weken met gebruik van voldoende DAA je testosteronspiegel met ruim 40% kan stijgen. D-Asparginezuur stimuleert de afgifte van testosteron, het hormoon dat onder andere verantwoordelijk is voor spiervorming. Ook zorgt dit voor meer kracht, energie en uithoudingsvermogen. 

Verder bevat All Stars Test-X het mineraal Zink. Ook zink zorgt voor de aanmaak van testosteron én het groeihormoon (HGH). Daarbij speelt dit mineraal een essentiële rol bij de eiwitsynthese. 

Ook vind je in All Stars Test-X 2000 mg aan Tribulus Terrestric-extract. Ook dit kruid stimuleert weer de aanmaak van testosteron in het lichaam wat je prestaties en spieropbouw zal boosten.

Als je intensief met krachttraining bezig bent is het erg belangrijk om je testosteronniveau hoog te houden. Dit wil je wel op een natuurlijke en gezonde manier handhaven. Het gebruik van een natuurlijke testosteronbooster zoals All Stars Test-X kan hieraan bijdragen. 

D-asparaginezuur, Tribulus Terrestris-extract, capsule( rundergelatine), zinkgluconaat, antiklontermiddel( magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide)

5 capsules in de ochtend innemen. Gelieve de capsules met een maaltijd in te nemen.

ingrediënten Per 5 capsules
Zink 15 mg
Tribulus Terrestris Extract 2000 mg
Saponine 1600 mg
D-Asparaginacid 2800 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.