Applied Nutrition ABE

Applied Nutrition ABE

34,95

Uitverkocht

Applied Nutrition ABE is een unieke blend van de meest belangrijke actieve ingrediënten om je training te boosten en je meer uithoudingsvermogen en kracht te geven.

Artikelnummer: 204 Categorieën: ,

Een servering van Applied Nutrition ABE geeft 200 mg aan cafeïne om je uithoudingsvermogen en prestaties te verhogen. De beta-alanine kan een tinteling op de huid geven, maar dit is niet schadelijk. Deze stof zal de melkzuur in spieren neutraliseren, waardoor je minder snel vermoeidheid in de spieren zal voelen. Verzuring wordt dus uitgesteld. Ook bevat een scoop 3 mg aan creatine, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het meer kracht en explosiviteit levert in bewegingen. De explosieve krachtinspanningen in de gym worden dus verbeterd!

Daarnaast bevat Applied Nutrition ABE maar liefst 4 gram aan Citrulline Malaat. Dit is een verhoger van NO en zal je bloedvaten verwijden. Hierdoor kan zuurstof efficiënter door het lichaam verdeelt worden. Dit zal je sportprestaties verbeteren en een pomp geven aan de spieren. Verder kan de Niacine (vitamine B3) in ABE kan flush veroorzaken en dus rode vlekken geven. Dit is niet gevaarlijk. Niacine bevordert insulineresistentie en is erg belangrijk voor de energievoorziening van het lichaam. Applied Nutrition ABE is beschikbaar bij Health Advies Breda in verschillende smaken. 

ingrediënten Per Dosering
Tri-Creating Blend 3.25 gr
Beta-Alanine 2 gr
Citruline Malate 2:1 4 gr
TeaCrine 100 mg
Caffeine 200 mg
Taurine 200 mg
Vitamin B3 (Niacinamide) 80 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 100 mcg

Mix 1 dosering (10,5 gr) met 250 a 350 ml water. Neem het 30 a 40 minuten voor de training in.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.