Barebells Protein Bar

Barebells Protein Bar

3,15

Barebells Protein Bar is een perfect tussendoortje voor iedereen. Deze koolhydraatarme- en eiwitrijke reep is ontzettend lekker en is een hardloper op de eiwitrepen markt!

Artikelnummer: 72 Categorieën: ,

Barebells Protein Bar is een eiwitreep die geschikt is als tussendoortje of na het trainen door de hoge eiwitwaarde. Eiwitten zijn bouwstoffen voor je lichaam en zorgen daarnaast ook voor een verzadigend effect. Barebells Protein Bar bevat 20 gram eiwit per reep en slechts 1,3 gram suiker. De totale calorieën per reep zitten rond de 200 kilocalorieën. Deze reep is daarom geschikt voor koolhydraatarme diëten, maar kan ook worden ingezet    voor het binnenkrijgen van een goede, volwaardige eiwitbron. 

Barebells Protein Bar komt in vijf verschillende smaken; White chocolate almond, Salty peanut, Cookies and cream, Hazelnut and nougat en Cashew caramel. De structuur van Barbells Protein Bar is zacht maar met een lekkere chocolade- en/of notencrunch. De reep is gezoet met zoetstof voor een no-guilt heerlijk zoete smaak, een echte traktatie! 

Bij ons is het mogelijk om losse repen te kopen of gelijk een doos van 12 repen. Je kan gebruik maken van de repenkorting. Je krijgt bij 5 repen of meer 10% korting en bij 10 repen of meer 20% korting. Hiermee kan je met andere repen combineren. 

Ingrediënten Per reep gemiddeld
energy (kcal/Kj) 208 kcal
Eiwitten 20 gr
Koolhydraten 18 gr
Waarvan suiker 1,4 gr
Vetten 8 gr
verzadigde vetten 3,6 gr
Vezels 3 gr
Natrium 0,09 gr

Geniet nu van deze heerlijke eiwitrepen. De smaak is lekker en de inhoud is zeer goed van deze gezonde snack. Dit is een ideaal tussendoortje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.