Blender Bottle ExpansionPak

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Blender Bottle ExpansionPak

14,99

Vergroot de opslag van je Blender Bottle met de ExpansionPak. Met de ExpansionPak krijg je 3 extra bakjes met een Twist n’Lock pillendoosje.

Artikelnummer: 175 Categorieën: ,

De extra potjes van de Blender Bottle ExpansionPak zijn ideaal van je eigen Blender Bottle mee te vergroten. Uiteraard kan je dit uitbreidingspakket ook gebruiken zonder de beker van Blender Bottle. De bakjes zijn ook ideaal om gewoon los in je tas te doen namelijk! De Blender Bottle ExpansionPak bestaat uit drie extra potjes met 100 cc en 150 cc, waardoor je oorsponkelijke inhoud maar liefst verdubbeld wordt. Dit geeft je nog meer ruimte om je eiwit shakes, bcaa’s poeder of pillen, snacks, noten, tabletten en supplementen mee te nemen. Wat je maar wilt! Ook ideaal om je ontbijtshake, maaltijdshake of post workout eiwitshake in mee te nemen. 

De Blender Bottle ExpansionPak kunnen zeker tegen een stootje. Het design is zo ontworpen dat je niet bang hoeft te zijn dat ze kapot gaan. Ze zullen dan ook niet lekker in je tas en tussen je spullen. Dankzij het GoSak systeem kunnen de bakjes en potjes van de Expansion Pak en de Prostack gemakkelijk in elkaar vast geklikt worden. Zo kan je handig en op een veilige manier al je supplementen en snacks meenemen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.