JackXplode Pre Workout

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

JackXplode Pre Workout

39,95

Uitverkocht

JACK XPLODE is het nieuwe parade paardje op het gebied van pre workout formules. Geen praatjes maar een pre workout welke WEL werkt zoals beloofd. Bereid je voor op een echte energieke en stimulerende explosie met JACK XPLODE!

JACK XPLODE is een pre-workout formule die speciaal is ontworpen om de hoogste prestaties, stimulatie, uithoudingsvermogen en explosiviteit te bereiken tijdens de meest intense training. Deze formule bevat creatine, wil je dit liever niet? Gebruik dan onze JackBomb pre workout.

JACK XPLODE bevat een matrix van ingrediënten, zoals creatine monohydraat en L-citrulline malaat, die de ATP-niveaus en de concentratie van stikstofmonoxide in het lichaam verhogen, wat meer explosieve energie en vaatverwijding betekent.

Dankzij de concentratie van bèta-alanine, arginine alfa-keto-glutaraat en glucoronolacton kan het het uithoudingsvermogen van de spieren worden verbeterd, waardoor het begin van vermoeidheid wordt vertraagd.

Met ingrediënten zoals taurine of N-Acetyl-L-Tyrosine kunnen de cognitieve functies en concentratie worden verbeterd, vooral gericht op training, en dit alles aangevuld met 350 mg cafeïne per dosis, waardoor je wordt gestimuleerd op een manier die je in staat stelt elke training te overwinnen hoe hard je ook traint.

Artikelnummer: 452 Categorieën: ,

De Health Nutrition pre-workout is zorgvuldig samengesteld om te zorgen dat je goed gas kan geven tijdens je krachttraining en gemaakt voor atleten die op zoek zijn naar de beste fysieke prestaties. Door een hoog cafeïne gehalte met toevoeging van guarana zul je optimale energie ervaren zonder energiecrash achteraf.

Creatine Monohydrate**, beta alanine**, taurine**, L-citrulline D-malate**, L-arginine AKG**, flavor, acidity regulator (citric acid), color (caramel E150a), N Acetyl L Tyrosine**, Caffeine Anhydrous**, Guarana Seed Extract 22% Caffeine (Paullinia Cupana), sodium chloride, sweeteners (Sucralose E955, Acesulfame K E950), anticaking agent (silicon dioxide), D- glucuronolactone, potassium chloride, magnesium oxide, calcium carbonate, Pyridoxine HCl (Vitamin B6), Cholecalciferol (Vitamin D), cyanocobalamin (Vitamin B12).

Voedingswaarde Per serving (15g)
Creatine Monohydraat 3g
Beta Alanine 3g
Taurine 2g
L-Citrulline 1,5g
AKG Arginine 1,5g
Cafeine 400mg
Eiwitten 12,83
Energie 55,51 kcal

Neem naast uw dagelijkse voeding 1 portie (15 gram) per dag. Meng 15 gram met ongeveer 300 ml water. Neem ongeveer 30 minuten voor het uitvoeren van een activiteit.

Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.

Waarschuwing: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Bevat absorptie zakje om de kwaliteit van het product te waarborgen. Niet innemen of openen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Na openen goed sluiten. Koel (<25 graden), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.