Scitec Mega Glutamine 90st

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Scitec Mega Glutamine 90st

16,95

Uitverkocht

Scitec Mega Glutamine ondersteunt het lichaam met een enorm hoge dosering van 2800 mg aan L-glutamine. Glutamine ondersteunt onder andere je spierherstel.

Artikelnummer: 235 Categorieën: ,

Als je lichaam voldoende glutamine in het systeem heeft, zullen je spieren sneller en optimaler herstellen na een training en zo wordt spierafbraak voorkomen. Scitec Mega Glutamine heeft een dosering van maar liefst 2800 mg aan L-glutamine en ondersteunt dus op deze wijze de spierherstel. Ook speelt het aminozuur glutamine een grote rol bij vele stofwisselingsprocessen in het lichaam, zoals de werking van de hersenen en de eiwitsynthese. Het is dan ook een onmisbaar voedingssupplement als je vaak en intensief traint!

Glutamine is het aminozuur dat het meest voorkomt in het menselijk bloed, namelijk ongeveer tweederde. Wanneer je vaak en intensief traint zal je lichaam extra vragen om glutamine om spierafbraak te voorkomen en optimaal te kunnen herstellen. Het is een semi-essentieel aminozuur dat je dankzij Scitec Mega Glutamine op goed gedoseerde manier kan binnen krijgen. Glutamine is voor mensen die regelmatig trainen namelijk een essentieel aminozuur. Het aminozuur heeft een positief effect op de eiwitsynthese en een verhoogde eiwitsynthese is een belangrijke voorwaarde voor spiergroei. Zeker mensen die moeite hebben met het aanhouden van eiwitrijke voeding heeft het toevoegen van Scitec Mega Glutamine een positieve bijdrage aan spierontwikkeling.

L-Glutamine, Bovine Gelatin, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Colors (Titanium Dioxide, Black Iron Oxide, Brilliant Black BN)

Neem 2 capsules per dag na de training, of voor het slapen.

Ingrediënten  Per 2 caps
L-Glutamine 2800 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.