Syntech Beta Alanine

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech Beta Alanine

18,95

Uitverkocht

Beta-Alanine is een natuurlijk voorkomend beta aminozuur, dat in de lever wordt geproduceerd. Beta Alanine kan de carnosine concentraties verhogen waardoor biochemische processen de spiervermoeidheid uitstellen. Het is geschikt voor de sporten, waar de hoge intensiteit blijft aanhouden.

Artikelnummer: 100 Categorieën: ,

Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur. Samen met het aminozuur L-Histidine produceert het Carnosine. Het lichaam heeft normaal gezien voldoende L-Histidine, maar beta-alanine moet wel via de voeding ingenomen worden.  Beta-alanine is in lage concentraties aanwezig in bijvoorbeeld gevogelte, vis en vlees.

In de meeste sporten gebruikt het lichaam niet één, maar meerdere energie systemen. Dit hangt af van de intensiteit en de duur van de training. Beta Alanine is heel efficiënt voor aanhoudende hoge intensiteit inspanningen, startend van 30 seconden tot 4 minuten. Om de verschillende energie systemen te optimaliseren, wordt beta-alanine vaak gecombineerd met creatine. Syntech Beta Alanine zorgt simpel gezegd voor het verminderen van lactaatvorming en spiervermoeidheid. Ook gaat het hierdoor afname van kracht tegen. Syntech Beta Alanine bevat per dagelijkse dosering van 5 gram 100% beta alanine. Dit product wordt aangeraden bij duursporten of sporten op langdurige hoge intensiteit zoals wielrennen, hardlopen of bijvoorbeeld voetbal. 

Beta-Alanine, Antiklontermiddel (Siliciumdioxide)

Voedingswaarde Per 5 gram
Beta-Alanine 5 gr

1 serving = Meng ½ maatschep (2.5g) met 250ml water of je favoriete sportdrank.

Op Trainingsdagen: neem 1 serving bij het ontbijt of middagmaal en 1 serving 20 minuten vóór de training.

Op Rustdagen: neem 1 serving bij het ontbijt of middagmaal.

Neem voor een periode van 10 – 12 weken om maximale resultaten te behalen.

Beta-Alanine kan lichte tintelingen veroorzaken (paresthesie). Dit is geen allergische reactie, maar een neven-effect dat tijdelijk en onschadelijk is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.