Syntech Creatine Creapure

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech Creatine Creapure

31,90

Uitverkocht

Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende spurts van korte, high intensity oefeningen. De doelstelling van SynTech is om de veiligste en meest effectieve creatine in de wereld aan te bieden. Als het op puurheid, veiligheid en efficiency aankomt, dan is er geen andere type creatine die het niveau evenaart van Creapure®, gepatenteerd en wereldwijd erkend als het referentiepunt voor creatine kwaliteit.

Artikelnummer: 98 Categorieën: ,

Syntech Creatine Monohydrate bevat 100% creatine monohydraat van Creapure en dus niets anders. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine monohydraat de best opneembare binding van de lichaamseigen stof creatine is, aangezien deze 100% bio-beschikbaar is. Creatine wordt gezien als hét supplement voor sporters en staat bekend om het bevorderen van spiergroei en krachttoename. Ook bevordert creatine herstel na een operatie.

Wat is creatine nou eigenlijk? Het is een organische stof die nodig is om energie om te zetten en te leveren. De belangrijkste energiebron van je lichaam en spieren is ATP, adenosinetrifosfaat. Als ATP wordt afgebroken tot ADP en een losse fosfaatgroep, komt er energie vrij. Voor de omzetting van ATP naar ADP en weer terug heeft je lichaam creatine nodig. Voornamelijk tijdens kortdurende activiteiten raakt de creatine voorraad op en wordt ATP beperkt. Hoe groter je eigen creatine voorraad, hoe langer en explosiever je korte krachtbewegingen kan maken.

De Syntech Creatine Monohydrate is een veilige en schone manier om creatine extra te suppleren. De Syntech Creatine Monohydrate is geheel smaakloos en kan makkelijk gedoseerd worden dankzij de schep in de pot. 

Creatine Monohydraat door Creapure®

Voedingswaarde Per 5 gram
Creatine Monohydraat door Creapure® 5 gr

1 serving = meng 1 maatschep (5g) met 250ml water.

Laad fase: neem 4 servings per dag gedurende de eerste 5 dagen.

Onderhoudsfase: vanaf dag 6, neem 1 serving per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.