Syntech Enduro Pro

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech Enduro Pro

39,90

Uitverkocht

Syntech Enduro Pro is een synergetische mix van plantenextracten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid, speciaal ontwikkeld voor duursporters.

Artikelnummer: 89 Categorieën: ,

De specifieke samenstelling van Syntech Enduro Pro bevat plantaardige adaptogenen, zoals Maca, Ashwagandha, Ginseng en Rhodiola Rosea. Deze plantenextracten zorgen er dat je immuniteit voor stress zal verbeteren. Ook is er grape seed toegevoegd. Deze stof zorgt voor talloze voordelen zoals het verbeteren van doorbloeding en het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam. Daarnaast bevat dit supplement ook 130 mg natuurlijke cafeïne uit guarana en Kola Noot. Door de toevoeging van de natuurlijke cafeïne bronnen zal je minder snel een crash ervaren en zullen je energielevels stabieler blijven gedurende de training. De toevoeging van het Co-enzym Q10 geeft een antioxidant werking en daarnaast is Q10 essentieel voor de cellen om energie te produceren. Er zijn ook geslaagde onderzoeken te vinden over dat Co-enzym Q10 het uithoudingsvermogen kan verbeteren.  Syntech Enduro Pro kan worden ingenomen voor een een training en dient dus als pre workout supplement. Syntech Enduro Pro kan ook op niet-trainingsdagen worden gepakt om het lichaam te ondersteunen. Het supplement komt in capsule vorm en is vooral interessant voor duursporten zoals hardlopen, fietsen en triatlons. 

Lepidium Meyenii Walp. (Maca), Withania Somnifera (Ashwagandha), Paullinia Cupana (Guarana), Plantaardige Capsule (E464, E171), Vitis Vinifera (Druivenpit), Rhodiola Rosea (Gouden Wortel), Cola Nitida (Kolanoot), Araliaceae Panax Ginseng C.A. Meyer (Rode Ginseng), Co-Enzym Q10, Geleermiddel (Magnesiumstearaat), Anitklontermiddel (Siliciumdioxide), Vulstof (Microkristallijne Cellulose).

Voedingswaarde Per 3 caps
Lepidium Meyenii Wall. 800 mg
Withania Somnifera (Ashwagandha) 500 mg
Paullinia Cupana (Guarana) 500 mg
Vitis Vinifera (Druivenpit) 400 mg
Rhodiola Rosea (Gouden Wortel) 300 mg
Cola Nitida (Kolanoot) 200 mg
Panax Ginseng (Rode Ginseng) 120 mg
Co-Enzym 10 100 mg

Op Trainingsdagen: neem 3 caps 30 minuten vóór de training (bevat 130mg Cafeïne).

Op Rustdagen: neem 3 caps ’s morgens bij het opstaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.