Syntech L-Carnitine

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech L-Carnitine

18,95

Uitverkocht

Syntech L-Carnitine wordt veel ingezet bij mensen die bezig zijn met gewichtsverlies. Syntech L-Carnitine kan namelijk een positieve werking hebben op de vetoxidatie.

Artikelnummer: 91 Categorieën: ,

L-Carnitine wordt door het lichaam aangemaakt uit de aminozuren lysine en methionine. Het komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Carnitine speelt een grote rol in de oxidatie van dieper liggende vetcellen. Het helpt met het omzetten van vetzuren in energie, waardoor het dus positief effect heeft tijdens het aanhouden van een calorietekort. Er zijn tegenstrijdige onderzoeken over carnitine, omdat deze stof niet goed zou worden opgenomen door het lichaam. SynTech gebruikt daarom L-Carnitine Tartraat, een vorm van carnitine die beter wordt opgenomen door het lichaam. Ook is het aan te raden om carnitine in te nemen bij een koolhydraatrijkere maaltijd voor een betere werking. Syntech L-carnitine wordt voornamelijk ingezet bij personen die met voeding en beweging bezig zijn ter ondersteuning van het vetverlies. Naast de positieve werking op de vetoxidatie en energie productie, wordt L-carnitine ook vaak ingezet bij de ziekte van Alzheimer of andere geheugenstoornissen. Carnitine verbetert de cognitieve functie en geheugen bij oudere mensen die leeftijd gerelateerde achteruitgang hiervan ervaren. 

L-Carnitine Tartraat, Plantaardige Capsule (E464, E171), Vulstof (Microkristallijne Cellulose), Geleermiddel (Magnesiumstearaat).

Voedingswaarde Per  2 caps
L-Carnitine 1000 mg

Neem 2 capsules (= 1 serving) 3 keer per dag met de maaltijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.