Door de geleidelijke vertering van de verschillende eiwitsoorten van hoge kwaliteit ontstaat er een stabiele aanvoer van aminozuren in het lichaam.

Syntech SynPro Matrix is rijk aan BCAA’s en glutamine en bevat zeer weinig vet. De wei eiwitten uit dit product is een blend van concentraat, isolaat en hyrdolisaat eiwit voor een optimale kwaliteit. De eiwitten in SynPro Matrix dragen bij aan spierherstel en kan zo de spiergroei stimuleren. Daarnaast werkt de eiwitblend verzadigend en kan daardoor ook goed worden ingezet in een afslankdieet. In een afslankdieet kan dit ook zorgen voor het onderhoud van de spieren. Per serving bevat deze eiwitshake slechts 2,2 gram koolhydraten.

Syntech SynPro Matrix heeft een langdurige werking en is dus ideaal voor gebruik als tussendoortje overdag, of vóór het slapen gaan. De smaak is lekker (zoet) en romig en kan gemakkelijk worden gemengd met water. Syntech SynPro Matrix is verkrijgbaar in de smaken: aardbei, vanille en chocolade. Syntech SynPro Matrix kan door iedereen worden gebruikt, of je nou intensief sport of niet. Iedereen heeft eiwitten nodig.