Syntech BCAA & Glutamine

Syntech BCAA & Glutamine

29,95

Uitverkocht

Syntech BCAA & Glutamine is een “intra workout drink“ die onmiddellijk vóór, gedurende of onmiddellijk ná de training kan gedronken worden.  Het voorziet het lichaam van de nodige aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine en L-Glutamine.

Artikelnummer: 88 Categorieën: ,

De kwaliteit van Syntech BCAA & Glutamine is hoog door de toevoeging van 6,5 gram BCAA’s in een 8:1:1 verhouding. Syntech BCAA & Glutamine is een lekkere en gemakkelijk te verteren drank, speciaal ontworpen voor sporters die wel aminozuren in hun drank willen, maar geen koolhydraten. BCAA zijn de drie essentiële aminozuren die onmisbaar zijn voor je spierbehoud en voor de opbouw van spiermassa. Je lichaam kan deze stoffen zelf niet aanmaken, dus het is extra belangrijk om dit voldoende binnen te krijgen! L-Glutamine wordt gezien als een semi-essentieel aminozuur omdat in bepaalde omstandigheden het lichaam onmogelijk voldoende glutamine kan produceren om aan de behoefte te voldoen, zoals voor sporters. L-Glutamine wordt wereldwijd gebruikt door sporters in de atletiek, bodybuilding, kracht- en andere high intensity sporten, en door andere atleten die elke dag maximaal willen trainen. Dit product is bij Health Advies Breda verkrijgbaar in de smaken: orange, lemon, lemon ice tea en raspberry.

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Maltodextrine, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Smaakstof, Zoetstof (Acesulfaam-K, Sucralose), Kleurstof (Beta-Caroteen, Bietenrood), Emulgator (Zonnebloem Lecithine), Natuurlijk Smaakstof.

Voedingswaarde Per 100g
Energie 4 kcal/15 kj
Vetten 0,0 gr
– waarvan verzadigd 0,0 gr
Koolhydraten 0,9 gr
– waarvan suikers 0,1 gr
Eiwitten ** 0,0 gr
Zout 0,06 gr
** = op droge stof
Ingrediënten Per 10 gr
L-Leucine 5,2 gr
L-Isoleucine 0,65 gr
L-Valine 0,65 gr
L-Glutamine 2 gr

1 serving = Meng 1 maatschep (10g) met 250ml water. Neem 1 serving vóór, tijdens of na de training.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.