Syntech Synpro Pure Mass

Syntech Synpro Pure Mass

74,90

Uitverkocht

Syntech Synpro Pure Mass is een lekkere lichtverteerbare weightgainer, die gemakkelijk te mengen is met relatief weinig water.

Artikelnummer: 101 Categorieën: ,

De meeste fabrikanten brengen gainers op de markt die calorierijk zijn, maar die door hun samenstelling moeilijk verteerbaar zijn. Ze moeten gemengd worden met veel water en liggen zwaar op de maag. Die gainers bevatten dan wel een flinke dosis calorieën, maar ondermijnen de eetlust voor de volgende maaltijd. Het gevolg daarvan is dat de netto consumptie van extra calorieën minder hoog is dan dat je zou verwachten. Hierdoor is Syntech met  dit alternatief gekomen, de Syntech Synpro Pure Mass is voor velen een uitkomst.

Wanneer gebruik je een weightgainer? Wanneer je moeite hebt om bij te komen in gewicht, en al veel eet, kan het handig zijn om een weight gainer in te zetten. Door de hoge calorie densiteit zorg je er voor dat je met weinig volume veel calorieën tot je neemt. Syntech Synpro Pure Mass is bijvoorbeeld handig als ontbijt, tussendoor of na het sporten. Deze blend bevat een hele reeks aminozuren en eiwitten, elk met zijn specifieke absorptiesnelheid. Ook bevat de shake een koolhydratenmix van voornamelijk snelle koolhydraten die gemakkelijk door het lichaam verteerd worden. Ook zijn er vezels toegevoegd waardoor de shake zelfs twee maal per dag kan worden ingenomen zonder problemen. Ook zijn zink en magnesium zijn toegevoegd aan de formule van Syntech Synpro Pure Mass, omdat Zink bijdraagt tot het behoud van normale testosteronwaarden in het bloed.

Maltodextrine, Proteïnen Blend [Weiproteïnen Concentraat (melk)Melkproteïnen Isolaat (80% Micellair Caseïne, 20% Native Wei), Weiproteïnen Isolaat (melk)Eialbumine, Weiproteïnen Hydrolisaat (melk), Emulgator (Soja Lecithine)], Dextrose, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Inuline (Fructo-Oligosaccharides), Magnesium Oxide,  Zinc Citraat, Nicotinamide (Vitamine B3), D-Calciumpantothenaat (Vitamine B5), Cyanocobalamine (Vitamine B12), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Riboflavine (Vitamine B2), Thiamine HCl (Vitamine B1), Smaakstof, Fructose, Natriumchloride, Verdikkingsmiddel (Xanthaangom, Cellulosegom), Emulgator (Zonnebloem Lecithine), Zoetstof (Sucralose, Acesulfaam-K).

Voedingswaarde Per 125 gram
Energie 480 kcal/2031 kJ
Vetten 1,9 gr
– waarvan verzadigd 1,9 gr
Koolhydraten 87,1 gr
– waarvan suikers 25,5 gr
Eiwitten** 28,4 gr
Zout 0,55 gr
** op droge stof

1 serving = Meng 2 maatscheppen (125g) met 300ml water. Neem 2 servings per dag, elke dag van de week.

Op Trainingsdagen: neem 1 serving tussen de maaltijden en 1 serving ná de training.

Op Rustdagen: neem 1 serving in de ochtend tussen de maaltijden, en 1 serving in de middag tussen de maaltijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.