Cellucor C4 Ultimate

Cellucor C4 Ultimate

37,95

Uitverkocht

C4 Ultimate van het merk Cellucor is dé explosievere variant van de bekende C4 pre-workout. Deze extra hoog gedoseerde variant van C4 staat bekend voor extra power tijdens je training!

Artikelnummer: 304 Categorieën: ,

C4 Ultimate is de extremere pre-workout van Cellucor en bevat citrulline, beta-alanine, creatine, arginine en taurine. Ook zit er extra vitamine C, B6, B12, Rhodiola en Theobroma cacao extract aan toegevoegd. Theobroma cacao extract zorgt voor extra good-feeling tijdens je training, alsof je een stukje chocola hebt gegeten! Ook zwakt dit de energiedip af. De creatine monohydraat is een lichaamseigen stof die essentieel is voor de energievoorziening van je spieren. Bij het extra supplementeren van creatine zal je merken dat je je extra krachtig voelt. Het aminozuur citrulline in de C4 Ultimate heeft een positieve werking op je spieruithoudingsvermogen en wordt geleidelijk omgezet in je lichaam tot arginine. Dit aminozuur maakt stikstofmonoxide vrij, wat de bloedvaten verwijdt. Dit verhoogt de toevoer van zuurstof naar de spieren en geeft meer spierpomp. Beta-alanine vertraagt het lactaat in je spieren, waardoor je langer en harder door kan trainen. Deze melkzuurbuffer zorgt dus voor betere spieruithoudingsvermogen! Een servering C4 Ultimate bevat 300 mg cafeïne en is dus minder geschikt voor de beginnende sporter.

Calcium Sillicate, Natural & Artificial Flavours, Sillicon Dioxide, Sucralose, Citric Acid, Acesulfame Potassium, Malic Acid, FD&C Blue.

Voedingswaarde Per portie
Vitamine C (ascorbinezuur) 75 Mg
Nicotinamide 3 Mg
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride) 1 Mg
Foliumzuur 200 Ug
Vitamine B12 (methylcobalamine) 2,5 Ug
L-citruline dl-malaat 6000 Mg
CarnoSyn® Beta-alanine 3200 Mg
Gemicroniseerde creatine monohydraat 3000 Mg
Betaine Watervrij 1500 Mg
Nitrogisine® (inositol gestabiliseerd arginine silicaat) 1500 Mg
Arginine alfaketoglutaraat 1000 Mg
Taurine 1000 Mg
N-Acetyl L-tyrosine 400 Mg
Cafeïne watervrij 300 Mg
Rhodiola extract (Rhodiola rosea) 200 Mg
Cacao extract (Theobroma cacao L.) 100 Mg
Panax ginseng extract 30 Mg

Meng 1 maatschepje (22 gram) met 415-475 ml water 20-30 minuten voor de training

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.