Genetic Nutrition Gaba Powder

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Genetic Nutrition Gaba Powder

18,95

Uitverkocht

Genetic Nutrition Gaba Powder bevat het aminozuur en neurotransmitter GABA en heeft een rustgevende werking in het lichaam.

Artikelnummer: 325 Categorieën: ,

Genetric Nutrition Gaba Powder kan ingezet worden voor het verminderen van angst, het verbeteren van de gemoedstoestand, het verminderen van PMS en het behandelen van ADHD. Daarbij kan het ook de bloeddruk stabiliseren en pijn verminderen. Ook kan de afgifte van het HGH groeihormoon gestimuleerd worden door de inname van Genetic Nutrition Gaba Powder. Sporters kunnen dus positieve effecten ervaren met spiermassa voor krachtsport.

GABA, ofwel Gamma-aminoboterzuur, is een belangrijke neurotransmitter en aminozuur met een remmende functie in het centraal zenuwstelsel. Neurotransmitters zijn de boodschappers in het lichaam en zorgen voor communicatie tussen neuronen. Je hebt remmende en stimulerende neurotransmitters en daartussen wil je een mooie balans hebben. Bij een bepaalde overactiviteit zal GABA remmend werken om de balans terug te krijgen. GABA is dan ook een natuurlijke rustgever en werkt stress regulerend. Bij veel stress, verkeerde voeding, voedingstekorten, medicatie, alcohol en drug heeft het lichaam extra behoefte aan GABA. Genetic Nutrition Gaba Powder kan dan een positief effect hebben op vele gebieden. Het is een poedervorm dat gemakkelijk oplost in water. Je kan het ook toevoegen aan andere poeder, zoals een eiwitshake, of door kwark.

Ingrediënten

Gebruiksaanwijzing

Voedingswaarde Per 100g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.