Solgar Vitamine A 5000 iu

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Vitamine A 5000 iu

19,40

Uitverkocht

Solgar Vitamine A 5000 IU bevat 1502 mcg vitamine A. Vitamine A is in het lichaam nodig voor een normale celgroei, het functioneren van het immuunsysteem, het onderhoud van de huid, slijmvliezen en het gezichtsvermogen.

Artikelnummer: 9 Categorieën: ,

Solgar Vitamine A 5000 IU heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Zo is een voldoende inname van vitamine A belangrijk voor het gezichtsvermogen (Meer zien in minder licht). Daarnaast helpt het bijvoorbeeld ook met de wondheling. Vitamine A komt natuurlijk gezien voor in lever, vis en melkproducten. Groenten en fruit bevatten bèta-caroteen, dit wordt naar behoefte door het lichaam omgezet in vitamine A. Tekenen van een tekort aan vitamine A kunnen zijn: nachtblindheid, verandering in de huid, verhoogde gevoeligheid voor infecties, diarree en bloedarmoede. Een tekort aan vitamine A komt vaker voor in de ontwikkelingslanden. In Nederland heeft ongeveer 20-35 procent van de mensen een te lage vitamine A-inname. Let op dat een te hoge inname van Solgar Vitamine A 5000 IU niet wordt aangeraden. Vitamine A is een vetopblosbare vitamine en moet je niet te veel innemen, dit kan leiden tot een overschot aan vitamine A. De supplementen van Solgar worden geleverd in een donkere, goed afgesloten verpakking zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Ingrediënten Per tablet
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 10 mg
Vitamine A (retinol palmitaat) (5000 IE ( 188 % RI) 1502 mcg
Vulstoffen ( dibasisch calciumfosfaat,
microkristallijne cellulose, sucrose, Arabische gom
maiszetmeel)
Anti-klontermiddelen ( plantaardige
magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Cellulose gom

Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en na de overgang.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.