Hammer Gel

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Hammer Gel

2,30

Hammer Gel is ideaal om je prestaties te verbeteren tijdens intensieve duurtrainingen en wedstrijden! Geef jezelf snelle energie zonder dip.

Artikelnummer: 142 Categorieën: ,

Hammer gel is een makkelijk verteerbare bron van complexe koolhydraten. Daarbij zijn er vier aminozuren toegevoegd aan de energiegel. Het doel van deze gelletjes is om je prestaties te verbeteren en je energieniveau te optimaliseren. Je kan de energy gel van Hammer Nutrition gebruiken tijdens intensieve trainingen en tijdens wedstrijden. Vooral tijdens duursport is het gebruik van gel aanbevolen. 

Omdat Hammer Gel enkel gemaakt is van natuurlijke ingrediënten is het soep en gemakkelijk verteerbaar voor je maag en darmen. De hoofdbestanddelen in de gel zijn alleen complexe koolhydraten, natuurlijke ingrediënten en echt fruit. De siroopachtige dikte heeft een lekkere smaak en kan tevens ook makkelijk gemengd worden met water mocht je dit willen. 

Hammer Gel is een geconcentreerde brandstofbron die gemakkelijk kan worden doorgeslikt en verteerd kan worden. Hierdoor is het ideaal om tijdens het sporten te gebruiken. De kleine handige knijpverpakkingen kan je in elk klein vakje van je uitrusting stoppen. Je kan ze direct gebruiken voor een energie boost ongeacht de duur van je training. De smaak Tropical bevat ook extra cafeïne voor de extra shot. Bij Health Advies Breda is Hammer Gel verkrijgbaar in verschillende smaken. 

Maltodextrin, Water, Tapioca Syrup, Energy Smart(Grape Juice, Rice Dextrin)m Cocoa processed with alkali, Natural Flavor, Coffee, Salt, Sodium, Acid Sulfate, Caffeine, Potassium Sorbate, Amino Acids (L-Leucine, L-Alanine, L-Valine, L-Isoleucine), Potassium Chloride

Voedingswaarde Per Zakje
Energie 90 kcal
Vet 0 g
Zout 40 mg
Koolhydraten 21 g
Suiker 3 g
Eiwit 0 g

 

Gebruik 1 a 2 doseringen per uur aan duurtraining

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.