Hammer Nutrition HEED

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Hammer Nutrition HEED

44,95

Uitverkocht

Hammer Nutrition HEED is een unieke sportdrank in poedervorm. Het is een duurzame energieleverancier met compleet elektrolytenprofiel voor het lichaam die gemakkelijk verteerbaar is.

Artikelnummer: 140 Categorieën: ,

Hammer Nutrition HEED biedt een consistente afgifte van energie zonder schommelingen dankzij de complexe koolhydraten. Deze sportdrank is vrij van enkelvoudige suikers zoals glucose, sucrose en frustose. Dit zorgt ervoor dat je geleidelijk en langdurig energieafgifte hebt tijdens je duurtraining of -wedstrijd. 

Daarnaast biedt Hammer Nutrition HEEd een compleet en makkelijk opneembaar elektrolyten profiel. Naast de standaard kalium krijg je dus ook bijvoorbeeld chroompolynicotinaat binnen. Dit zorgt voor een stabiele bloedglucosewaarde, wat ook weer effect heeft op je energielevels. De L-Carosine in deze sportdrank beschermt je lichaam tegen de verzuring. 

Deze energiedrank is een kalium- en maltodextrinerijke en glutenvrije energieleverancier. HEED is een gezond alternatief voor de meeste sportdranken en biedt veel meer gezondheidsvoordelen en prestatie verbeteringen. Het heeft een subtiele smaak en is makkelijk de consumeren en te verteren. Dankzij Hammer HEED voorzie je je lichaam van langdurige, consistente energie met daarbij de elektrolyten die je nodig hebt om je training of wedstrijd te volbrengen. De allesomvattende elektrolyten profiel voldoet aan de mineraal eisen van je lichaam en geven veel voordelen voor je sportprestaties.

Maltodextrin, Xylitol, Natural Flavors, Taurine, Calcium Chelate, Potassium Chelate, Magnesium Chelate, Stevia Leaf Extract, Sodium Chloride, L-Carnosine, Green Tea Extract, Glycine, Tyrosine, Manganese Chelate, and Chromium Chelate.

Voedingswaarde Per 30 g
Energie 110 kcal
Vet 0 g
Cholesterol 0 mg
Zout 60 mg
Koolhydraten 27 g
vezels 0 g
Suiker 1 g
Eiwitten 0 g
Vitamine D 0 mcg
Calcium 57 mg
Ijzer 0 mg
Potassium 31 mg
Magnesium 31 mg
Manganese 2 mg
Chromium 25 mcg
Glycine 31 mg
L-Carnosine 52 mg
Taurine 500 mg
Tyrosine 11 mg
Caffeine 25 mg

 

mix 1 scoop met 400 a 400 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.