Orangefit Omega 3

Orangefit Omega 3

19,90

Orangefit Omega 3 is afkomstig uit algenolie. De EPA en DHA in de omega 3 is goed voor je vitale functies, waaronder je hart, ogen en hersenen.

Artikelnummer: 177 Categorieën: ,

Orangefit Omega 3 is vegan en afkomstig vanuit algen, een van de weinig plantaardige bronnen van omega 3 vetzuren EPA en DHA. Beide stoffen heb je nodig voor een goede werking van het hart en de hersenen. Ze houden je hart gezond en zijn goed voor het gezichtsvermogen. 

Omega 3 is een essentieel onverzadigd vetzuur, wat inhoudt dat je lichaam dit zelf niet kan aanmaken. Je moet dit dus voldoende uit voeding binnen krijgen. Vooral vette wilde vis is rijk aan omega 3 vetzuren. Het is belangrijk om dit voldoende binnen te krijgen om te zorgen voor een gezonde cholesterol en het onderhouden van je hart- en bloedvaten. Ook is omega 3 ontzettend belangrijk voor hersenfuncties én het stimuleert de verbranding van de minder goede verzadigde vetzuren. Ook is omega 3 ontstekingsremmend en verbetert het je insuline gevoeligheid.

Als je vegan of vegetarisch eet dan zijn algencapsules iets voor jou om je omega 3 vetzuren goed aan te vullen! Orangefit Omega 3 draagt niet bij een oceaan vervuiling en is vrij van vis. 

Algenolie (Schizochytrium sp.), zonnebloemolie, antioxidanten (tocoferolen, ascorbylpalmitaat), rozemarijn extract, plantaardige capsule: HPMC.

Wij adviseren om dagelijks minimaal 250mg DHA en EPA binnen te krijgen. Dit komt neer op 2 capsules per dag.

Ingrediënten  Per 2 caps
Algenolie 500 mg
DHA 300 mg
EPA 150 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.