Solgar Vitamine C 500 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Vitamine C 500 mg

15,55

Uitverkocht

Solgar Vitamine C 500 mg heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Solgar Vitamine C 500 mg bied vele gezondheidsvoordelen.

Artikelnummer: 35 Categorieën: ,

Solgar Vitamine C 500 mg bevat 500 mg vitamine C per plantaardige capsule. Vitamine C is een in water oplosbare vitamine en van nature vind je vitamine C in fruit, groente en aardappelen. Vitamine C is de belangrijkste water oplosbare antioxidant die het afweersysteem ondersteunt. Vitamine C heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer in het bloed en de opname van ijzer uit de voeding. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Daarnaast ondersteunt Vitamine C ook de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C is goed voor het geheugen. Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer. Een tekort aan vitamine C kan in de eerste plaats zorgen voor een verminderde weerstand. De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Solgar Vitamine C 500 mg kan meerdere keren per dag worden ingenomen.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vitamine C (L-ascorbinezuur) (625 % RI) 500 mg
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, ethylcellulose)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen één capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.