Scitec Isotec endurance

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Scitec Isotec endurance

22,50

Scitec Isotec Endurance zorgt voor een betere en langere prestatie tijdens duurtrainingen. Deze isotone drank voorziet je lichaam van energie en draagt bij aan het behoud van goede vocht- en elektrolyten balans.

Artikelnummer: 213 Categorieën: ,

Scitec Isotec Endurance vermindert de vermoeidheid en geeft nieuwe energie tijdens duurtrainingen dankzij de 3 verschillende karakteristieke koolhydraten maltodextrine, fructose en dextrose. Hierdoor draagt het bij aan de handhaven van prestaties en vergoot het uithoudingsvermogen tijdens duursport en verbetert de absorptie van water. Daarbij zitten er extra vitamines en mineralen toegevoegd voor extra aanvulling. Vitamine C draagt bij aan het onderhouden van een goed immuunstysteem na een training en de vitamine E beschermt de cellen tegen vrije radicalen die vrij gekomen zijn. De mineralen natrium en kalium reguleren de vochtbalans in het lichaam en verminderen spierpijn en vermoeidheid. Daarbij zorgt het mineraal fosfor voor een betere energiestofwisseling en de efficiënte omzet van koolhydraten in bruikbare energie. Scitec Isotec Endurance voorziet het lichaam van drie koolhydraten die een geleidelijke afgifte geven van energie en zo de glycogeen reserves goed aanvullen. De formule vult dus de koolhydraten en vochtlevels aan in het lichaam en bevat extra vitamine C voor het immuunsysteem te ondersteunen. Het verbetert de prestatie tijdens duursport en trainingen.  

Lemon ice tea: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, Disodium Hydrogen Phosphate, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Potassium Dihydrogen Phosphate, Magnesium Hydrogen Phosphate, Flavors (Black Tea, Lemon), L-Ascorbic Acid, Color (Ammonia Caramel), DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K)

Orange: Maltodextrin, Dextrose, Fructose, Flavor (Orange), Disodium Hydrogen Phosphate, Potassium Dihydrogen Phosphate, Magnesium Hydrogen Phosphate, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), L-Ascorbic Acid, DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Sunset Yellow FCF***)

Voedingswaarde Per 33 gram
Energie 116 kcal
vet 0 gr
Waarvan verzadigd 0 gr
Koolhydraten 29 gr
Waarvan suiker 14 gr
Eiwitten 0 gr
Zout 0,63 gr
Vitamine C 200 mg
Vitamine E 15 mg
Potassium 200 mg
Magnesium 90 mg
Phosphorus 442 mg

 

voeg 1/5 maatschep toe aan 500 ml water. Je kunt het dagelijks gebruiken of gedurende een workout om je koolhydraten aan te vullen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.