Scitec Shredex

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Scitec Shredex

24,95

Uitverkocht

Scitec Shredex is een krachtig fatburner supplement op basis van cafeïne. Deze fatburner bevat 16 actieve ingrediënten die bijdragen aan het afvalproces. Door de aanwezige cafeïne in dit product zal je je ook energiek voelen gedurende de dag.

Artikelnummer: 2 Categorieën: ,

De fatburner Scitec Shredex is op basis van 16 verschillende kruiden en stoffen die zorgen voor een boost in het afvalproces. Dit product is ontworpen om je metabolisme te boosten en je eetlust te verminderen, zodat je vetverlies proces sneller zal gaan. Ook geeft het je dagelijks een lekkere energieboost! De goede combinatie van verschillende ingrediënten in Scitec Shredex zal de vetverbranding stimuleren. Scitec Shredex bevat onder andere chroom, Carnitine en groente thee extract. Chroom zorgt voor meer balans in je bloedsuikerspiegel en zal je helpen om honger en trek beter onder controle te houden. Carnitine is een essentiële stof waarbij je lichaamsvetzuren sneller en meer gebruikt worden als primaire bron van verbranding in plaats van glucose. Groene thee extract heeft veel bewezen gezondheidseffecten. Een goed voorbeeld hiervan is het helpen bij gewichtsbeheersing waardoor het een interessante stof is voor in een fatburner. Het wordt aangeraden om Scitex Shredex te starten met 1 capsule per dag. Daarna kan je opbouwen naar 2 per dag, bijvoorbeeld in te nemen bij het ontbijt. Neem dit supplement niet te laat op de dag om een goede nachtrust te behouden.

L-Carnitine L-Tartrate, Bovine Gelatin, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, Caffeine Anhydrous, Garcinia cambogia (Fruit) 20:1 extract, Camellia sinensis (Leaf) 8:1 extract, Momordica charantia (Fruit) 15:1 extract, Taraxacum officinale (Root) 16-19:1 extract, Hesperidin extracted from Citrus aurantium fruit (93%), Inositol, Naringin extracted from Citrus Paradisi Fruit (93%), Quercetin Dihydrate extracted from Sophora japonica bud (84%), Polygonum cuspidatum (Root) 8-10:1 extract, Alpha Lipoic Acid, Bioperine® Piper (Fruit) 50:1 extract, Colors (Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Allura Red AC**), Chromium Picolinate.

**May have an adverse effect on activity and attention in children

Voedingswaarde Per 2 caps
Chroom 9,2 mcg
Cafeïne 147 mg
” shreddex” complex 1444 mg
L- Carnitine L- Tartraat 333 mg
L-Phenylalanine 200 mg
Gedroogd cafeïne 133 mg
Groene thee extract ( min 50% Polyfenolen ) 133 mg
Bittere meloen extract 67 mg
Taraxacum extract ( min 20% flavonoïden ) 67 mg
Hesperidine 93% 33 mg
Inositol 33 mg
Naringine 93% 33 mg
Quercetine-dyhydraat 84% 33 mg
Trans-resveratrol extract 8% 33 mg
Alfa lipon zuur 7 mg
Bioperine (>95% piperine ) 3,3 mg
Chromium Picolinaat 80 mcg

Het wordt aangeraden om in het begin met 1-2 capsules 1x per dag in te nemen om de weerstand tegen de stimulanten te testen. Bouw op tot een maximum van 2 capsules die je tegelijk neemt. Cyclus gebruik: 12 weken gebruiken, minstens 2 weken niet gebruiken. Vermijdt enige andere bron van stimulanten tijdens het gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.