Solgar Astaxanthin 5 mg

Solgar Astaxanthin 5 mg

27,75

Uitverkocht

Solgar Astaxanthin 5 mg wordt gewonnen uit de alg Haematococcus pluvialis. Deze alg geldt als de rijkste bron van deze carotenoïde, die verantwoordelijk is voor de roze-oranje kleur van onder andere zalm, roodbaars, forel en de veren van flamingo’s. Astaxanthine is zowel in vet als in water oplosbaar.

Artikelnummer: 17 Categorieën: ,

Solgar Astaxanthin 5 mg behoort tot de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten. Na inname van astaxanthine wordt dit in bijna alle organen en weefsels opgenomen. In de cellen wordt astaxanthine ingebouwd in celmembranen en mitochondriale membranen, waar astaxanthine de aanwezige lipiden en andere gevoelige structuren effectief beschermt tegen oxidatie. Solgar Astaxanthin 5 mg beschermt je lichaam dus tegen vrije radicalen en is overal in het lichaam werkzaam. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn in een ontstekingsremmend proces, het optimaliseren van het imuunsysteem en helpt daarnaast ook met het uithoudingsvermogen en herstel in vermoeide en pijnlijke spieren. Doordat de zeedieren plankton en algen eten krijgen deze astaxanthine binnen, hierdoor zijn bijvoorbeeld zalm, forel, garnaal, krab en kreeft goede bronnen van natuurlijke astaxanthine. Mensen die geen vis eten zullen dan ook sneller hiervan onder binnen krijgen waardoor suppletie van Solgar Astaxanthin 5 mg behulpzaam kan zijn. Dit product van Solgar vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per softgel
Softgel capsule (runder gelatine, plantaardig glycerine)
Zonnebloemolie
Astaxanthine (uit H. pluvialis) 5 mg

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.