Solgar Cod Liver Oil

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Cod Liver Oil

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 100 stuks.
Solgar Cod Liver Oil is visolie, maar net anders van samenstelling dan normale visolie omdat dit gehaald wordt uit de lever van kabeljauw (levertraan). Cod liver Oil bevat een hoge concentratie EPA/DHA. Visolie vormt een grote bron van gezonde vetten en heeft veel verschillende gezondheidsvoordelen en kan dagelijks gebruikt worden als supplement. Visolie wordt ook wel omega 3 genoemd.

Artikelnummer: 10 Categorieën: ,

Solgar Cod Liver Oil bevat van nature naast omega 3 ook veel vitamine A en D. Cod liver Oil (levertraan) kan helpen tegen ontstekingen waaronder bijvoorbeeld reumatische klachten en andere soorten van gewrichtspijn. Bij een vorm van ontstekingen kan je ook denken aan spierpijn. Ook wordt door het supplementeren van Solgar Cod Liver Oil de kans op hart- en vaatziekten verkleind. Naast deze voordelen is dit product ook goed voor de kwaliteit van de huid bij het supplementen van Cod Liver Oil kan het zijn dat je minder last hebt van acne. Het potje bevat softgels die in zijn geheel dienen doorgeslikt te worden met water. Solgar Cod Liver Oil biedt dus verschillende gezondheidsvoordelen voor ieder individu. Zeker aan mensen die weinig to geen vis binnen krijgen (minder dan 2 á 3 keer per week) is dit product te adviseren. Solgar Cod Liver Oil bevat per softgel 462mg aan visleverolie.

visleverolie 426 mg
Bevat:
Vitamine A (uit visolveroilie en retinol palmitaat) (1250 IE) (47%RI 375 mcg
Vitamine D ( uit visleverolie en cholecalciferol) (135 IE) (68% RI) 3.4 mcg
Softgel capsule ( runder gelatine, glycerine )

RI= Referentie inname

(1250 IE) 47% RI) 3 mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.