Solgar Chlorella capsules

Solgar Chlorella capsules

25,95

Uitverkocht

Solgar Chlorella is een groene alg en is bijzonder rijk aan chlorofyl (bladgroen). Chlorofyl kan onze rode bloedcellen gezond houden, wonden genezen en de bloedsuikerspiegel verbeteren.

Artikelnummer: 117 Categorieën: ,

Solgar Chlorella bevat van nature veel verschillende vitamines en mineralen. Ook bevat het aminozuren en veel omega 3. Vandaar dat in een plantaardig omega 3 supplement, dit vaak uit algen wordt onttrokken. Ook wordt chlorella gezien als natuurlijke ontgifter voor het lichaam. Zo helpt het bijvoorbeeld met het uitscheiden van zwarte metalen (zoals kwik en nikkel) in ons lichaam. Door het brede aanbod aan nutriënten in chlorella kan het je imuunsysteem boosten. Zo bevat het onder andere Vitamine C wat helpt tegen het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam. 

Solgar Chlorella capsules bevat een zeer hoog gehalte chlorofyl. Het is Zuiver; gecontroleerd op verontreinigingen en gegarandeerd niet-doorstraald. Chlorella poeder zie je steeds vaker voorbij komen evenals spirulinapoeder. Dit wordt om dezelfde gezondheidsredenen bijvoorbeeld toegevoegd aan smoothies. Echter is de smaak van dit poeder niet super lekker waardoor chlorella in capsule vorm idealer kan zijn voor je. 

Solgar Chlorella capsules vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten  Per plantaardige capsule
Chlorella (gebroken celwand) 520 mg
(uit gedroogde en gemalen groene micro-alg, bevat minimaal 10 mg chlorofyl)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot zes capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.