Solgar Choline capsules

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Choline capsules

19,95

Solgar Choline speelt een belangrijke rol bij de vetstofwisseling en heeft eenpositieve invloed op de lever. Choline wordt gerekend tot de B-vitaminen.

Artikelnummer: 30 Categorieën: ,

Solgar Choline is dus een vitamine B, ook wel vitamine B4 genoemd. Choline vind je in de natuurlijke bronnen voornamelijk in melk, eieren en pinda’s. Choline is nodig voor de aanmaak van actylcholine, dit is een neurotransmitter die betrokken is bij de prikkeloverdracht in de hersenen. Ook is choline een onderdeel van celmembranen die een rol spelen bij een aantal stofwisselingsprocessen. 

Het is geen vitamine maar eigenlijk een zogenoemde halfvitamine. Halfvitamines zijn stoffen die ooit vitamines zijn genoemd maar dit later toch niet bleken te zijn. Vitamines zijn onmisbare stoffen die het lichaam zelf niet aanmaakt. Halfvitamines zijn stoffen die het lichaam toch zelf blijkt aan te maken. Choline kan in geringe mate door het lichaam zelf worden aangemaakt. De productie van choline is echter bij de meeste mensen niet toereikend en daarom is opname uit voeding dus meestal essentieel. Bij zwangere vrouwen kan supplementen van Solgar Choline aan te raden zijn door een verhoogde behoefte. Solgar Choline vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Choline (bitartraat) 350 mg
Plantaardige capsule (HPMC)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot drie plantaardige capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.