Solgar Flavo Zinc

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Flavo Zinc

8,85

Uitverkocht

Solgar Flavo Zinc Lozenges (zink zuigtablet) wordt vaak gebruikt door zangers en sprekers. Deze vorm heeft al voordeel dat de inhoud direct in contact komt met de slijmvliezen. Zink speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem, is een beschermende anti-oxidant en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.

Artikelnummer: 378 Categorieën: ,

Solgar Flavo Zinc bevat een hoge dosering organisch gebonden zink, namelijk 23 milligram per tablet. De zuigtabletten hebben een prettige en frisse smaak. De zink zuigtabletten zijn ook een oplossing voor mensen die het niet fijn vinden om pillen en tabletten te slikken. Ze zorgen voor een beter immuunsysteem en een sterkere weerstand.

Zink ondersteunt de aanmaak van cellen en weefsels en ondersteunt het immuunsysteem. Het is een mineraal die onderdeel is van vele processen in het lichaam. Ook je hormoonhuishouding, spermakwaliteit, huid en het gezichtsvermogen hebben baat bij voldoende zink. Dankzij Solgar Flavo Zinc kan je profiteren van zink zuigtabletten. De donkere glazen verpakking van Solgar Flavo Zinc biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot twee zuigtabletten dagelijks innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingredienten Per zuigtablet
Vulstoffen (gedroogd sap van suikerriet, microkristallijne cellulosemaltodextrine, zetmeel, citroenzuur)
Zink (citraat, gluconaat) (230 % RI) 23 mg
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, siliciumdioxideplantaardig magnesiumstearaat)
Natuurlijke smaakstoffen (citroen/limoen)
RI = Referentie Inname

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.