Solgar Ester-C Plus 500 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Ester-C Plus 500 mg

Vanaf 0,00

Solgar Ester-C® Plus 500 mg heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Ester-C® Plus is een effectieve vorm van vitamine C.

Artikelnummer: 32 Categorieën: ,

Solgar Ester – C Plus 500 mg brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Van nature vind je vitamine C in fruit, groente en aardappelen. Vitamine C is de belangrijkste water oplosbare antioxidant die het afweersysteem ondersteunt. Vitamine C heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer in het bloed en de opname van ijzer uit de voeding. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Daarnaast ondersteunt Vitamine C ook de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C is goed voor het geheugen. Solgar Ester – C Plus 500 mg is  een maagzuurvriendelijke vorm van Vitamine C. Veel mensen kunnen de normale vorm van vitamine C niet verdragen door de zuurtegraad. Hierdoor is Solgar Ester – C Plus 500 mg op de markt gebracht. Dit is daarnaast ook de best opgenomen vorm van vitamine C. Het wordt twee keer zo snel opgenomen in het bloed en blijft langer aanwezig dan normale vitamine C.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vitamine C (als Ester-C®, calcium L-ascorbaat*) (625 % RI) 500 mg
Plantaardige capsule (hydroxypylmethylcellulose)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxyde)
Citrus bioflavoïden complex 25 mg
Rozenbottel (Rosa canina) poeder 10 mg
Acerola (Malpighia glabra) vrachtpoeder extract (4:1) 10 mg
Rutine 5 mg
RI – Refentie Inname

  • Ester-C® is een geregistreerde handelsnaam van The Ester-C Company, US pats. 6,878,744 en 6, 197, 813 en internationale patenten.

Als voedingssupplement voor volwassenen één capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.